YILKIN ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

Hendek Ak Parti Kadın Kolları Kongresi tamamlandıktan sonra Yeni Başka Bedia Yılkın Belediye Başkanı Ziyaretinin ardından İlçe Kaymakamı Orhan Burhan, Hendek İlçe Milli Eğitim Müdürü Sabri Doğan’ı ziyaret etti.

YILKIN  ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR


Bedia Yılkın ve Yönetim Kurulu üyeleri tanışmak ve fikir alışverişinde bulunmak için Kadın Kolları Mahalle Başkanları ile Hem teşkilatta hem de Mahallelerinde görüşerek listesini oluşturuyor.

Hendek ilçesinde faaliyet gösteren Kadın esnaflarını da ziyaret eden Yeni Başkan Bedia Yılkın ve arkadaşları tanışıp hem sohbet hem de görüş ve önerilerini not ediyor.


Hendek Kadın Kolları Başkanı Bedia Yılkın “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan yeni Türkiye inşasında hem içeride hem de dışarıda yoğun bir tempo ile çalışırken Hendek İlçe Teşkilatı Kadın Kolları olarak bizimde üzerimize düşen bu kutlu görevi en iyi şekilde yoğun tempo ile çalışmalıyız. Kongremizi yaptıktan sonra Kadın Kolları olarak görev dağılımlarını gerçekleştirdik. İlçemizde Protokol ziyaretlerimizi yapıyoruz zaman zaman ilçemizdeki Kadın esnafımızı ziyaret ediyoruz. Yoğunluğumuzu bizim nefesimiz olan 91 mahallemizdeki mahalle başkanlarımızı gezerek tanışıyor ve listelerimizi oluşturuyoruz.

2019 da yapılacak olan yerel ve genel seçimler Ülkemiz için yeni bir dönüm noktası olacak. Bu seçimlerde yenilenmiş teşkilatımızla birlikte İlçemizde en iyi sonucu almak için mahalle başkanlarımızı dinliyor ve bölgelerindeki sorunları not edip gerekli mecralara iletiyoruz. 

Bu yolda Rabbim birliğimizi beraberliğimizi daim kılsın hepimize güç kuvvet versin”.  Dedi.

Güncelleme Tarihi: 16 Ocak 2018, 09:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184