1. Amatör Küme’de Kura Kararı

Koronavirüs salgını nedeniyle ara verilen Sakarya 1. Amatör Küme için bu karar alınarak onaylanmak üzere Ankara’ya gönderildi. Karar Süper Amatör Ligi de ilgilendiriyor.

1. Amatör Küme’de Kura Kararı


1.Amatör küme temsilcilerimizden Yenimahallespor ile Hacıkışlaspor şampiyon olarak Süper Amatör kümeye yükseldiler.

12 Takım Şampiyon

Sakarya Futbol Tertip Komitesi,  Sakarya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Binası’nda gerçekleştirdiği toplantı sonunda 1.Amatör Küme konusunda kararını verdi. Buna göre yapılan toplantı sonunda grupta ilk iki sırada yer alan 8 takım ve gruplarını 3 ve 4’ncü sırada bitiren 8 takım arasında yapılacak kura çekimi sonunda belli olacak 4 takımla birlikte 12 ekibin Süper Lig’e yükselmesine karar verildi. Alınan bu karar Ankara’ya gönderildi. Alınan karar sonrasında gelecek yıl Süper Ligin 10 takımlı 3 grup halinde oynanması kararlaştırıldı. 

Ankara’nın Onayı

Futbol Tertip Komitesinin kararı sonrasında A Grubu’nda Alaağaçspor, Taraklıspor, B Grubu’nda Tekspor, Hacımercanspor, C Grubu’nda Hendek Yenimahallespor, Aşağı Kirazcaspor ve D Grubu’nda Hacıkışlaspor ile Kazımpaşa Birlikspor şampiyon oldu. ASKF Başkanı Yaşar Zımba, Futbol Tertip Komitesi olarak aldıkları kararın Ankara’dan onayı sonrasında diğer 3 takımın da belli olacağını söyledi.

Güncelleme Tarihi: 03 Haziran 2020, 10:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184