Akova Barışspor 2 Golle Kazandı

Süper Amatör Lig Maçında Hendek Akovabarışspor ile Harunustaspor Hendek Suni çim sahada karşılaştı.

Akova Barışspor 2 Golle Kazandı


Karşılaşma orta saha mücadelesi şeklinde başladı zaman zaman her iki takımda geliştirdikleri ataklarda gol atma başarısı gösteremedi.

Maçık 41. Dakikasında Harunustaspor Kazanmış olduğu penaltıyı Akova Barışspor kalecisi kurtardı 43. Dakikada ise Akova Barışspor geliştirdiği atakta Talha Bilal ile golle ulaştı skor 1-0 oldu 44. Dakikada ise Akovaspor’dan Bilal ikinci sarı karttan Kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı ilk yarı 1-0 Akova Barışspor’un üstünlüğüyle kapandı.
İkinci yarıya atak başlayan takım Akova Barışspor oldu 51. Dakikada Turgut ile Skoru 2-0 getirdi. Geride kalan dakikalar orta saha mücadelesi şeklinde geçti Maçın 76. Dakikasında Akovabarışspor’dan Talha Ubeydullah Harunustaspor’dan ise Özgür Kırmızı kart ile oyun dışı kaldı geride kalan dakikalarda gol olmayınca Akova Barış spor Haftayı 3 Puan ile kapayan takım oldu.
Akova Barışspor: 2
Harunustaspor: 0

Saha: Hendek Suni Çim

Hakemler: Furkan Şen, Bahadır Akpınar, Behlül Kocacık

Akova Barışspor: Muhammet, Mertcan, Kadir, Yıldıray, Uğur, Talha Bilal(Erkan), Özkan, Okan(Emre), Harun,(Serdal) Talha Ubaydullah, İdris

Antrenör: A. Kemal Yener
Harunustaspor: Eyüp, Sezer(Özgür), Berkan, Cihan, Türker, Mustafa(Atilla), Mahmut, Oğuzhan, Ömer Faruk, Özgür, Onur(Onur Kurt)

Antrenör: İbrahim Altuntaş

Goller: Dk 43 Talha Bilal Dk 51 Turgut (Akova Barışspor)

Kırmızı Kart: Dk 44 İdris Dk 76 Talha Ubeydullah (Akova Barışspor) Dk76 Özgür (Harun Ustaspor)


Güncelleme Tarihi: 10 Şubat 2019, 16:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184