AKOVA BARIŞSPOR LİGE DAMGA VURACAK

Süper Amatör kümenin iddialı temsilcilerinden Akova Barışspor bayram sonu yaptığı transfer ve Başkan Nişancı’nın yaptığı açıklamalar ile lige damga vurmayı planlıyorlar.

AKOVA BARIŞSPOR LİGE DAMGA VURACAK


Akova Barışspor bayram sonu Akyazıspor’dan defans oyuncusu Volkan’ı renklerine kattı. Bir yandan transfer çalışmalarını sürdüren Akova Barışspor yönetimi diğer yandan Akovaspor’un eski futbolcularından da Yusuf Cesur’u teknik koordinatörlük görevine getirdiler.

Hedefimize Ulaşmak istiyoruz                                                               

Akova Barışspor Başkanı Ahmet Nişancı transferlerle ilgili açıklamalarda bulunarak “Akova Barışspor olarak bizi hedeflerimize ulaştıracak transferler yaptık. Antrenörlerimizin düşünceleri doğrultusunda yaptığımız transferler Akova Barışsporu güçlendirdi. Alt yapımızda çalışmalarını sürdürüyor. Bünyemizde futbol okulu açıp, yetenekli sporcuları kulübümüzün Alt yapısına kazandıracağız.Gerektiğinde yetenekli gençleri alt yapıya transfer yapıp, bölgede yarışmacı takım haline geleceğiz.Yusuf Ziya Cesur arkadaşımızı, Teknik Koordinatörlük görevine getirdik.Başta Ali Kemal Yener hocamız olmak üzere tüm Hocalarımıza ve Onursal başkanımız Vural Tutkun beye Transferlerde gösterdikleri başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür ederim" diye konuştu.

Yener’den Teşekkür

Antrenör Ali Kemal Yener "Transferlerden çok memnunuz. Akova Barışspor çok güçlü bir takım olacak. Bundan sonra sahada futboluyla keyif veren, sporcu ahlakıyla ve sahada aldığı başarılı sonuçlarla bölgede örnek olacak, bir takımın oluşması için gece gündüz çalışacağız.Transferler için, başkan Ahmet Nişancı'ya, Onursal Başkan Vural Tutkun'a, Teknik Koordinatörümüz Yusuf Ziya Cesur’a, Antrenörlerimiz Nurullah Akçay, Serkan Bilgeç Hocalarıma ve Akova Barışspor Yönetimine teşekkür ederim"  dedi.





Güncelleme Tarihi: 29 Haziran 2017, 11:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184