AKOVASPOR KALECİSİ VATAN BEKÇİSİ

1.Amatör Ligi temsilcimiz Hendek Akovaspor’un kalecisi Halid Sarı Askere gidiyor.

AKOVASPOR KALECİSİ VATAN BEKÇİSİ


Hendek Akovaspor’un başarılı file bekçilerinden Halid Sarı vatani görevini yapmak üzere İzmir Gaziemir Ulaştırma birliğine önümüzde ki hafta teslim olacak.

Askere gidecek olan 21 yaşındaki Halid Sarı takım arkadaşları ve Antrenörü Ali Kemal Yener ile geçen güzel günlerin ardından vatani görevini yapmak üzere takımından ayrılmak zorunda kalacak.

Takım arkadaşlarından ayrılmanın üzüntüsünü yaşarken bir yandan da vatani görevini yerine getireceği için çok mutlu olduğunu ifade eden Kaleci Halid Sarı, Vatani görevimi yapmak üzere 6 yıldır birlikte çalıştığımız antrenörümüz ve takım arkadaşlarım ile iyi ve kötü günlerimiz oldu.

Uzun yıllar bir arada olmanın mutluluğunu yaşadığım arkadaşlarım ile ayrılmanın hüznünü yaşarken, vatani görevimi de yerine getireceğim için çok mutluyum. Bu sezon arkadaşlarımın sahada terinin son damlasına kadar mücadele ederek sezon sonunda şampiyon olacaklarına inancım tam. Tüm takım arkadaşlarıma ve Akovaspor camiasına şampiyonluk yolunda başarılar diliyorum dedi.

Vatani görevini yerine getirmek üzere takımdan ayrılacak olan Kaleci Halit’e takım arkadaşları ve Antrenör Ali Kemal hayırlısıyla askere gidip vatani görevini tamamlaması dileklerinde bulundular.


Güncelleme Tarihi: 28 Ekim 2014, 14:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184