AKOVASPOR SAHAYA İNDİ

Süper Amatör küme temsilcilerimizden Hendek Akovaspor Antrenörler Ali Kemal Yener ve Ayhan Bal nezaretinde sezon öncesi çalışmaları tüm hızı ile sürdürüyor.

AKOVASPOR SAHAYA İNDİ


Hendek Akovaspor iç transferde futbolcularla birer birer anlaşmasının ardından gözünü dış transfere dikti. Geçtiğimiz sezon Akovaspor’da oynayan Kaptan Ufuk, Sırrı, Bahri, Duhan, Muhsincan, Serkan, Yunus Emre, Fırat ve Semih gibi futbolcularla anlaşmaya varmasının ardından transfer görüşmeleri devam ediyor.

Diğer yandan alt yapıdan yetişen gençlerde abileri ile birlikte antrenmanlara çıkarak hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Süper Amatör kümede hedefe ulaşmak için nokta transferler yapacaklarını söyleyen Kulüp Başkanı Vural Tutkun dış transferde ince eleyip sık dokuyoruz. Hedefimize ulaşmak için en iyi transferleri yapmanın gayretini sarf ediyoruz. Önümüzde ki günlerde dış transferleri de tamamlayarak sezona iddialı bir şekilde gireceğiz ifadelerine yer verdi.
Akovaspor kulübü Başkanı olan Vural Tutkun antrenmanı yöneticiler ile birlikte izledi.

Keyifle geçen Antrenmanda iç transferde anlaşmaya varan Akovaspor takımı oyuncularının mutlulukları antrenmana da yansıdı. Neşe içerisinde yapılan Antrenman sonrası Kulüp Başkanı Vural Tutkun tarafından futbolculara tatlı ikram edildi.


Güncelleme Tarihi: 28 Ağustos 2015, 12:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184