AKOVASPOR ŞAMPİYONLUĞA KOŞUYOR

U19 Liginde Akova stadında ev sahibi Akovaspor konuk ettiği, Y.Hendekspor’u 4-2 mağlup ederek namağlup liderliğini sürdürdü.

AKOVASPOR ŞAMPİYONLUĞA KOŞUYOR


U19 Liginde dörtte dört yapan Akovaspor lider olarak çıktığı Y.Hendekspor karşısında oynadığı güzel futbolu 4 golle süsleyerek Muhsincan, Y.Emre,Ramazan ve Talha’nın kaydettiği gollerle sahadan 4-2 galip ayrıldı.

Y.Hendekspor’un gollerini Emre kaydetti. Her iki takımda oynadığı futbolla göz doldururken genç yetenekler taraftarın takdirini topladı.

Namağlup yoluna devam eden Akovaspor Antrenörü Ali Kemal Yener, Çalışmalarımızın meyvelerini alıyoruz. Sporcularımın performansı bizleri memnun ediyor. Ligi şampiyon olarak bitirmeyi ve taraftarımıza güzel futbol izlettirmek istiyoruz. Sporcularımı tek tek kutluyorum dedi.


Akovaspor takımına sponsor olan Murat Atçı, Onursal Başkan Ahmet Atçı, Kulüp Başkanı Cavit Yılmaz ve Antrenör Ayhan Bal maçı beraber izlerken oynanan futboldan memnun olduklarını belirterek sporcuları kutladılar.


Maç sonunda Akovaspor takımına sponsor olan Murat Atçı, Ahmet Atçı, Kulüp Başkanı Cavit Yılmaz, Antrenörler Ayhan Bal ve Ali Kemal Yener sezon ile ilgili toplantı yaptılar.

Hedef şampiyonluk

Toplantı sonrası Akovaspor’a sponsor olan Murat Atçı kısa bir değerlendirme yaptı, Hedefimiz her zamanki gibi bu sezon da şampiyon olmak.

Şampiyonluk hedefimiz ile başladığımız çalışmalarımıza birlik ve beraberlik içerisinde devam ediyoruz. Gençlerimiz ve süper Amatör liginde şampiyonlukları yaşayacağımıza inancım tam. Hedefimiz doğrultusunda çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Ve daha önce yakaladığımız başarıların tesadüf olmadığını taraftarlarımıza ve tüm spor kamuoyuna göstermek istiyoruz.


Bizler saha dışarısında konuşmak yerine saha içerisinde oynanan güzel futbol ve şampiyonluk ile cevap vereceğiz. Bunu da ilk olarak gençlerimizde ve daha sonra A takım düzeyinde göstereceğimize inancım tamdır ifadelerine yer verdi.

H.Akovaspor: 4
Y.Hendekspor: 2

Hakemler; Gökhan Tezgel, Furkan Kocayıldız, Batuhan Gür

Akovaspor U 19: Göktuğ (Salih) ,  Muhsin, Oğuz,   Emre, Duhan, Samet, Yasin (İbrahim) , Fırat (Beytullah) , Talha, Y.Emre,  Ramazan

Antrenör: Ali Kemal Yener

Y.Hendekspor: Alihan, Oğuzhan, Yağız, Şerefcan, Emirhan, Ercan,  Tahir, Melih, Emre Aygün, Talha Saraç

Antrenör: Yaşar Bıçak

Goller; Dk.33 Muhsin, Dk 46 Y.Emre, Dk.54 Ramazan, Dk.63 Talha ( Akovaspor) Dk. 75,77 Emre (Yeni Hendek)


Güncelleme Tarihi: 26 Ağustos 2014, 13:51
YORUM EKLE
YORUMLAR
davut yıldırım
davut yıldırım - 10 yıl Önce

yazık çok yazık 9 futbolcu veren hendekspora bir teşekkür yok.

kenan  ylmaz
kenan ylmaz - 10 yıl Önce

futbolcuları alana kadar hendeksporun kapısında yatanlar şimdi salağa yatıyorlar.herkes kendine yakışanı yapar..

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184