AKTAŞ DÜNYA ŞAMPİYONLUĞU İÇİN YOLA ÇIKTI

Hendek Güreş İhtisas Kulübü sporcusu Milli Güreşçi Mükremin Aktaş Atina’da düzenlenecek olan Yıldızlar Dünya Şampiyonasında madalya için mindere çıkacak.

AKTAŞ DÜNYA ŞAMPİYONLUĞU İÇİN YOLA ÇIKTI


3-7 Eylül tarihleri arasında Yunanistan’ın başkenti Atina’da 60 ülkenin katılımı ile düzenlenecek olan Yıldızlar Dünya Güreş şampiyonasında 46 kiloda Hendek Güreş İhtisas Kulübü sporcusu Milli güreşçi Mükremin Aktaş, Milli Takım Antrenörü Ebubekir Yılmaz eşliğinde Ülkemizi ve Hendek’i temsil ederek madalya için mindere çıkacak.

Yıldızlar Dünya Şampiyonası yolculuğu öncesi Kaymakam Orhan Burhan, Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Eski Milletvekili Ali İnci, Güreş İhtisas Kulübü Başkanı Harun Kaynak, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sabri Doğan, İlçe Halk Eğitim Müdürü Necati Tan, Fahri Başkan Feyzullah Köstereli, Hendek Belediye spor Müdürü Sefer Sarı, Baş Antrenör Zafer Başar, Antrenörler Rıza yetim, Ali Yıldırtan, Oğuz Birinci, Ali Rıza Albayrak ve Ahmet Güneş Hendek’i temsil edecek olan milli sporcu Mükremin Aktaş’a moralle birlikte madalya ile döneceklerine inançlarının tam olduğunu belirterek başarılar dilediler.

Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Genç sporcumuzun Ülkemizi, ilimizi ve ilçemizi en güzel şekilde temsil edeceğine inanıyoruz. Daha önce Avrupa şampiyonasında elde ettiği üçüncülük ile bizleri gururlandıran sporcumuz Mükremin Aktaş’ın Dünya şampiyonasında da aynı başarıyı yakalayarak güzel bir başarıya imza atacağına inanıyoruz diyerek Aktaş’a ve milli takıma Dünya şampiyonasında başarılar diledi.

Hendek Güreş İhtisas Kulübü Başkanı Harun Kaynak, Hendek’in her zaman sporda başarılı bir şekilde Ay Yıldızlı Bayrağı temsil ettiklerini belirterek, Güreş’te her zaman başarılı olan Kulübümüz, aynı başarıyı Aktaş ile Yıldızlar Dünya şampiyonasında da devam ettireceğine inancımız tamdır. Aktaş kardeşimize ve Milli takımımıza başarılar dilerim ifadelerine yer verdi.


Güncelleme Tarihi: 30 Ağustos 2017, 13:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184