AKYÜZLÜ VE KAYACIK MİLLİ TAKIM KAMPINDA

Hendek Karate Takımı sporcusu Rümeysa Akyüzlü ve Antrenör Nurkan Kayacık Karate Milli Takım kampında Olimpiyat hazırlıklarını sürdürüyor.

AKYÜZLÜ VE KAYACIK MİLLİ TAKIM KAMPINDA


İşitme Engelliler Karate Milli takımı kadrosunda yer alan Rümeysa Akyüzlü ve Milli Takım Genç Bayanlar Teknik Direktörü Nurkan Kayacık, Ankara Eryaman Olimpiyat tesislerinde kampa girerek hazırlıklara başladılar.

21-24 Temmuz tarihleri arasında yapılacak olan Olimpiyat şampiyonası öncesi Karate milli takımı ilk üç kampını Ankara’da gerçekleştirmesinin ardından son iki kampını da Samsun’da yapacak.

Karate Milli Takım Genç Bayanlar Teknik Direktörü Nurkan Kayacık “Kamp çalışmalarımız aralıksız devam edecek. Sporcumuz Rümeysa ve milli takım sporcularımız kamp çalışmalarını en güzel şekilde tamamlayarak Olimpiyatlara hazır hale gelecekler. Hedefimiz Olimpiyat şampiyonasında Rümeysa ve arkadaşlarının güzel bir başarıya imza atarak madalya ve madalyaları alacağına inanıyorum. Bu hedef doğrultusunda bizlere her zaman destek veren herkese teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Güncelleme Tarihi: 02 Nisan 2017, 15:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184