AKYÜZLÜ’YE AİLESİNDEN RÜMEYSA’YA MORAL ZİYARETİ

Antalya’nın Manavgat ilçesinde Karate milli takım kampında bulunan Rümeysa Akyüz’lüyü ailesi yalnız bırakmayarak moral ziyaretinde bulundu.

AKYÜZLÜ’YE AİLESİNDEN RÜMEYSA’YA MORAL ZİYARETİ


İşitme Engelliler Karate Milli takımı kadrosunda yer alan Rümeysa Akyüzlü 21-24 Temmuz tarihleri arasında yapılacak olan Olimpiyat şampiyonası öncesi Karate milli takımı ile birlikte hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Kamp çalışmalarını yapan Rümeysa Akyüzlü’yü annesi Serap Akyüzlü, ablası Melike ve küçük yeğeniEmir Manvgat’ta kamp yaptığı otelde ziyaret ederek moral verdiler.

Moral ziyaretinde ailesi ile birlikte keyifle zaman geçiren Rümeysa Akyüzlü sürpriz yapan ailesine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Akyüzlü ailesi çocuklarının performansından memnuniyet duyduklarını ve Olimpiyat şampiyonasından derece ile döneceğine olan inançların tam olduklarını dile getirerek Karate milli takımı sporcularına başarılar dilediler.

Karate Milli Takım Genç Bayanlar Teknik Direktörü Nurkan Kayacık “Kamp çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Sporcumuz Rümeysa ve milli takım sporcularımız kamp çalışmalarını en güzel şekilde tamamlayarak Olimpiyatlara hazır hale gelecekler. Hedefimiz Olimpiyat şampiyonasında Rümeysa ve arkadaşlarının güzel bir başarıya imza atarak madalya ve madalyaları alacağına inanıyorum. Bu hedef doğrultusunda bizlere her zaman destek veren herkese teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Güncelleme Tarihi: 23 Mayıs 2017, 13:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184