Aramızdan Ayrılanlar

Hendek’te vefat edenler. (15 Aralık 2019)

Aramızdan Ayrılanlar


Aşağı Hüseyinşeyh Mahallesinden Merhum Fethi Acıbal’ın Ağabeyi, Yılmaz, Selma, Ayşe, Nur, Acıbal’ın Babaları, Meftune Acıbal’ın Eşi Enver Acıbal vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Yukarı Hüseyinşeyh Camiinde kılınacak İkindi Namazına müteakip Yukarı Hüseyinşeyh Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir.

Nur Acıbal - 0532 012 07 72

Başpınar Mahallesinden Şaban Yonar’ın Eşi, Cengiz Yonar’ın Annesi, İsmail Adanır, Uğur, Ceylan ve Merhum Engin Kısa’nın Kayınvalidesi, Samet, Onur Adanır ve İsmail Kısa’nın Anneanneleri, Birol Tomarcı ve Yaşar, İsmail, Zafer Yonar’ın Yengeleri, Tekelden Emekli Zeynep Yonar vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Büyük Camide kılınacak Öğle Namazına müteakip İlçemiz Aile Kabristanlığına defnedilecektir.

İsmail Adanır - 0532 745 46 06

Aslen Kadifekale Mahallesinden olup Sarıdede Mahallesinde ikamet eden Merhum Nuri İlkay’ın Oğlu, Merhum Rahmi, Fikri, İbrahim, Reşat ve Zekeriya İlkay’ın Yeğenleri, Zeki, Naci, Şemsettin, Hikmet, Mustafa, Hasan, Esat, İlhan, Orhan, Selami, Erdal, Osman, Erhan İlkay’ın Amcasının Oğulları, Ali ve Mehmet İlkay’ın Kardeşleri, Dündar ve Hasan İlkay’ın Amcaları, Ebrar ve Erdem İlkay’ın Babaları İhsan İlkay vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Yeni Camide kalınacak Öğle Namazına müteakip İlçemiz Aile Kabristanlığına defnedilecektir.

Ali İlkay - 0532 625 30 13


Güncelleme Tarihi: 15 Aralık 2019, 10:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184