Ateş İkinci Kez Avrupa Şampiyonu

Milli Karatecimiz Ömer Faruk Ateş, Macaristan'dan Avrupa Şampiyonu olarak döndü.

Ateş İkinci Kez Avrupa Şampiyonu


Hendek Belediyesi sporcusu Ömer Faruk Ateş’in yer aldığı, Hendek Belediyesi Antrenörü Nurkan Kayacık’ın antrenörlüğünü yaptığı Türkiye Karate Milli Takımı, Ümit Genç 21 Yaş Altı Avrupa Şampiyonasında takım halinde Avrupa Şampiyonu oldu.
Macaristan'ın başkenti Budapeşte'de yapılan 47. Ümit, Genç, 21 Yaş Altı Avrupa Şampiyonasında Hendekli sporcu, teknik ekip ülkemize büyük bir gurur yaşattı.  53 ülkeden 1155 sporcunun mücadele ettiği şampiyonun 6.maçında Hendek Belediyesi Karate Kulübü Sporcusu Ömer Faruk Ateş, Yunanistan’lı rakibini yenerek Avrupa Şampiyonu oldu.

Türkiye Karate Milli Takım Antrenörü olan Hendek Belediyesi Antrenörü Nurkan Kayacık’ın öğrencileri şampiyonada 6 altın, 3 gümüş ve 6 bronz madalya kazanarak takım halinde Avrupa Şampiyonu oldu. Şampiyonada Şanlı bayrağımız göndere çekilirken, Milli Marşımız büyük bir gururla okundu. O anlar izleyenlere ve salonda bulunan duygulu anlar yaşattı.

Türkiye Karate Milli Takım Antrenörü Kayacık, sporculara ve kendilerine destek veren herkese teşekkür etti. Kayacık, güzel bir kamp dönemi ardından Budapeşte’de bize güvenenleri mahcup etmedik. Çok mutluyuz. Sporcularımıza sonuna kadar güveniyorduk. Hak ettik, başardık diye konuştu.

Babaoğlu kutladı

Şampiyonun ardından Kutlama mesajı yayınlayan Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Hendek Belediyesi Karate Kulübü Sporcumuz Ömer Faruk Ateş’in şampiyonada gösterdiği büyük başarı hepimizi gururlandı. Nurkan Kayacık hocamız başta olmak üzere tüm teknik ekibi, Ömer Faruk Ateş’i ve milli takımın tüm değerli sporcularını tebrik ederim. Hocamız ve sporcumuzun yer aldığı milli takımımızın bu başarısı hepimizi çok sevindirdi. Budapeşte’de şanlı Türk Bayrağımızı göndere çektirip, İstiklal Marşımızın okunması göğsümüzü kabarttı. Spora ve sporcuya desteğimizin artarak devam edeceğini her zaman ifade ediyorum. Özellikle sporcumuz Ömer Faruk Ateş’in Avrupa düzeyinde elde başarıyla Sakarya olarak büyük gurur duyduk. Milli Takımımızın aldığı şampiyonluk sevincimizin katlanmasına neden oldu. Çifte mutluluk yaşıyoruz dedi.




Güncelleme Tarihi: 10 Şubat 2020, 09:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184