ATEŞ, MİLLİ TAKIMDA

Geçtiğimiz günlerde Gaziantep’te yapılan Dünya Şampiyonası seçmelerine katılan Ömer Faruk Ateş, U21 Ümit-Genç Dünya Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edecek.

ATEŞ, MİLLİ TAKIMDA


Gaziantep’te yapılan Türkiye Şampiyonası’nda Hendek Belediyesi Karate Kulübü 1 altın, 1 gümüş ve 1 bronz madalya aldı. Milli takım seçmelerinde başarılı olan Hendek Belediyesi sporcusu Ömer Faruk Ateş 25 Ekim’de İspanya’nın Tenefire kentinde yapılacak olan Dünya Şampiyonası’nda ülkemizi temsil etme hakkı kazandı.

Dünya Şampiyonası’na katılacak

Gaziantep’te yapılan Türkiye Şampiyonası’nda İremnur Çelik altın, Buse Nemli Gümüş alırken Ömer Faruk Ateş ise bronz madalya kazandı. Hendek Belediyesi Karate Antrenörü Nurkan Kayacık, “Sporcularımız iyi maçlar yaptı. Bunların içinden Ömer Faruk Ateş milli takıma girerek 25 Ekim’de İspanya’da yapılacak olan Dünya Şampiyonası’nda ülkemizi tamsil etmeye hak kazandı. Ömer Faruk inşallah Dünya Şampiyonası’ndan eli boş dönmeyecek, ben kendisine güveniyorum”dedi.

Başarı, sürpriz değil

Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü’de genç sporcuları tebrik ederek, “Hendek’te karate çok iyi bir yere geldi. Şu anda Türkiye’de katıldıkları tüm müsabakalardan madalya ile dönüyorlar. Çocuklarımız bizleri yanıltmadılar. Spor kulübümüz bünyesinde çalışan bu azimli, başarıya susamış çocuklarımız sadece Bölgesel karşılaşmalarda değil artık Türkiye, Avrupa ve Dünya şampiyonalarında başarı üstüne başarı kazanmaya başladılar.  Ben hocamdan ve sporcularımızdan yine başarı bekliyorum. Başarı bizim için sürpriz olmayacaktır. Onlara bu azimli çalışmaları ve başarıları için teşekkür ediyorum.”Dedi.


Güncelleme Tarihi: 12 Ağustos 2017, 09:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184