Ateş, Şampiyonluğunu Şehitlere Adadı

Azerbaycan'da Şampiyon olan Ömer Faruk Ateş, şampiyonluğunu İdlib Şehitlerine adadı.

Ateş, Şampiyonluğunu Şehitlere Adadı


Hendek Belediyesi sporcusu Ömer Faruk Ateş, Azerbaycan'da yapılan 11. Uluslararası Bakü Open Karate Turnuvası’nda şampiyon oldu.

Avrupa şampiyonu

Geçtiğimiz günlerde Macaristan'da yapılan Ümit, Genç ve 21 Yaş Altı Avrupa Karate Şampiyonası’nda Ülkemizi temsil eden ve altın madalyanın sahibi olan Ömer Faruk Ateş, Azerbaycan'da yapılan 5 ülkeden 700 sporcunun katıldığı 12. Uluslararası Bakü Open Karate Turnuvası’nda büyük erkekler de 60 kiloda şampiyon olarak göğsümüzü kabarttı.

Ömer Faruk Ateş, şampiyonluğunu İdlib'te şehit olan askerlere adadı. Antrenör Nurkan Kayacık, sporcusunun başarısının sürpriz olmadığını belirterek, Ömer Faruk, çocuk yaşta başladığı karate de disiplin ve çalışma azmiyle şampiyonluklara imza atıyor. Bu daha başlangıç diyorum, bizi izlemeye devam edin.

Ömer Faruk Ateş'i ilk kutlayan Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu oldu. Başkan Babaoğlu, Ömer Faruk Ateş'in üst üste aldığı başarılarla Hendek'in ve Türkiyenin gururu olduğunu belirterek, beklediğimiz bir başarıydı. Ömer Faruk, bizi şaşırtmadı. Kendisini tebrik ediyorum. Daha daha büyük başarılar bekliyoruz dedi.


Güncelleme Tarihi: 06 Mart 2020, 12:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184