Ateş’ten Kaymakam Acır’a Ziyaret

Avrupa Karate Şampiyonu Ömer Faruk Ateş ve Milli Takım Antrenörü Karate Antrenörü Nurkan Kayacık ile birlikte Hendek Kaymakamı Halil İbrahim Acır’ı ziyaret etti.

Ateş’ten Kaymakam Acır’a Ziyaret


Macaristan’da düzenlenen 47. Ümit, Genç ve 21 Yaş Altı Avrupa Şampiyonasında, Avrupa Karate Şampiyonu olan Hendek Karate Kulübü sporcusu Ömer Faruk Ateş, Hendek Belediyesi ve Milli Takım Antrenörü Karate Antrenörü Nurkan Kayacık ve Hendek Gençlik Spor İlçe Müdürü Süleyman Akıcı ile birlikte Hendek Kaymakamı Halil İbrahim Acır’ı ziyaret etti.

Bu başarı bizi onurlandırdı

Gençlerin spor ile uğraşmalarından dolayı oldukça mutlu olduğunu ifade eden Kaymakam Halil İbrahim Acır, Türk Bayrağı’nı göndere çektirdiği için Ömer Faruk’u tebrik ediyorum. Bu bizim için büyük bir onurdur. Bu başarısı bizi onurlandırdı. Ümit ediyorum ki bu başarın artarak devam edecektir. Gençlerimiz boş zamanlarını buna benzer faaliyetlerle geçirsinler. Biz zaman maddi ve manevi yanlarında olmaya hazırız. Şampiyonumuzu tekrar kutluyor, uluslararası şampiyonlarda da İlçemizi ve İlimizi en güzel şekilde temsil edeceğine inanıyorum dedi.

Yine bir Avrupa Şampiyonu

Milli Takım Antrenörü Nurkan Kayacık, Hendek her geçen gün başarılarına bir yenisini ekliyor. Daha önce Avrupa ve Dünya şampiyonu çıkaran kulübümüz yine bir Avrupa Şampiyonu çıkardı. Çok mutluyuz, bizlere destek olan, inanan herkese teşekkür ediyorum. Bizi izlemeye devam edin, kulübümüzden yeni şampiyonlar çıkacak diye konuştu.

Karate Türkiye şampiyonu olan Atikehanım Anadolu Lisesi öğrencisi Ömer Faruk Ateş ve Antrenör Nurkan Kayacık Kaymakam Halil İbrahim Acır’a teşekkür etti.


Güncelleme Tarihi: 20 Şubat 2020, 11:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184