Babaoğlu Miniklerle Basketbol Oynadı

1954 Hendek Spor Kulübü kız basketbol takımı antrenmanına katılan Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu minik sporcularla basketbol oynadı.

Babaoğlu Miniklerle Basketbol Oynadı


Hendek tarihinde ilk defa altyapıda kız basketbol takımı 10 yaş grubunda müsabakalara katılacak.

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu 1954 Hendek Spor Kulübü kız basketbol takımının antrenmanına katılarak sporcularla birlikte basketbol oynadı. Antrenörler Murat Yiğit ve Merve Sefa, Başkan Babaoğlu’na takımla ilgili bilgi verdiler. Yeni neslin sporu sevmesi ve çocukların sporla fiziken ve ruhen gelişmesiyle sağlıklı bir neslin oluşacağını söyleyen Başkan Turgut Babaoğlu, amaçlarının gençlerin spora yönelmesi ve Hendek’ten tüm branşlarda başarılı sporcular çıkarmak belirtti.
Spor önemli

Spor faaliyetlerinin tamamını canı gönülden desteklediklerini belirten Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, bugün geldiğimiz noktada sporun tabana yayılması, sporun günlük bir yaşam aktivitesi olması, hayatın bir parçası olması yönünde yürüyeceğimiz daha çok yolun olduğunu bizlere gösteriyor.

Spor; kardeşliğin, barışın, sevginin evrensel dili olduğu gibi hareketlilik açısından, sağlık açısından hem fiziksel sağlık hem de ruh sağlığı açısından önemli bir araç. Birlikte yürüyelim, birlikte spor yapalım. Sağlıklı bir şekilde yarınlara yürüyelim. Ben burada özellikle geleceğimizin teminatı çocuklarımızın spor faaliyetlerine katkı sağlayan eğitimcilerimize ve velilerimize teşekkür ediyorum dedi.

Güncelleme Tarihi: 23 Ağustos 2019, 11:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184