Babaoğlu’ndan şampiyonlara altın

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu 27-29 Eylül 2019 tarihlerinde İstanbul Ataşehir Silence Hotelde gerçekleşen Uluslararası Turkish Open Karate Turnuvası’nda şampiyon olan Ömer Faruk Ateş ve İrem Durmaz’ı altınla ödüllendirdi.

Babaoğlu’ndan şampiyonlara altın


40 ülkeden 1180 sporcunun katıldığı Uluslararası Turkish Open Karate Turnuvası’nda ülkemizi temsil ederek şampiyon olan Ömer Faruk Ateş ve İrem Durmaz ile  Milli Takım Antrenörü Nurkan Kayacık’la biraraya gelen Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu şampiyonları ve antrenör Kayacık’ı tebrik etti.

Başkan Babaoğlu hiçbir başarının tesadüf olmadığını söyleyerek, “Kentimizi başarıyla temsil eden her gencimiz ve sporcumuz bizim için değerlidir.  Hendek’in genç ve dinamik nüfusunun farkındayız. Amacımız sporla yetişen, spor ahlakı ile yetişen başarılı sporcular yetiştirmek. Gençlerimizin sporla büyümesi ve onların sağlıklı bireyler olarak yetişmesi için spora ve sporcuya çok önem veriyoruz. İmkânlarımız nispetinde desteklerimizi tüm spor branşlarımızda sporcularımız için sürdürmeye devam edeceğiz.

Hocalarımızın ve sporcularımızın başarıları ile gurur duyuyoruz. “dedi.

Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2019, 14:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184