Başar, Yılın En Başarılı Antrenörü Seçildi

Hendek Güreş İhtisas Kulübü Antrenörü Zafer Başar, 2018 yılının en başarılı antrenörü seçildi.

Başar, Yılın En Başarılı Antrenörü Seçildi



Sakarya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından düzenlenen Amatör Spor Haftasında yılın en başarılı sporcuları ve antrenörlerine ödülleri verildi. Düzenlenen yılın enleri programında Hendek Güreş İhtisas Kulübü Antrenörü Zafer Başar 2018 yılının en başarılı antrenörü seçildi. 

2009 Yılında antrenörlük hayatına başlayan ve 2011 Yılında Hendek Güreş İhtisas Kulübü’nde antrenörlüğe devam eden Başar, 2012- 2016 Yılları arasında da Yıldızlar Milli Takım Antrenörlüğü yaptı. Halen Hendek Belediyesi Güreş İhtisas Kulübü’nde antrenörlük ve Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi Antrenörlüğü yapıyor.

Balkan, Avrupa ve Dünya Şampiyonları yetiştirerek başarıdan başarıya koşan, Antrenör Zafer Başar, Sakarya’nın enleri programında güreş branşında en başarılı antrenör seçildi.

Başarı hepimizindir

Başar, çok mutlu olduğunu belirterek, kupayı Hendek Güreş İhtisas Kulübü’ndeki tüm antrenörler adına aldığını belirterek “ Güzel bir ekibin parçası olarak, elde edilen başarılar hepimizin başarısıdır. Almış olduğumuz kupayı da tüm antrenörler adına aldım. Bu başarılarda bizlere her zaman destek veren 25. Dönem Sakarya Milletvekili ve Güreş İhtisas Kulübü Onursal Başkanı Ali İnci’ye, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü ’ye, Güreş İhtisas Kulübü Başkanı ve tüm personele teşekkür ediyorum “ dedi.

 

Güncelleme Tarihi: 15 Ekim 2018, 10:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184