Boğazspor Gençleri Umut Veriyor

1. Amatör Grubu temsilcimiz Hendek Boğazspor evinde Akyazısporu ağırladı.

Boğazspor Gençleri Umut Veriyor


Hendek Boğazspor, Akyazısporu 4-2 mağlup ederek, Akyazıspor'u evine eli boş gönderdi. Boğazspor, aldığı 3 puan ile rahat bir nefes aldı.

Hendek Sentetik sahada oynanan maça, Boğazspor iyi başladı. Boğazspor maçın ilk yarısında Oğuzhan,Talha ve Selahaddin golleriyle soyunma odasına rahat gitti.

İkinci yarı Akyazıspor ataklarını sıklaştırarak maçı 3-2 yapsada, Mert'in penaltı golüyle Boğazspor 3 puana uzandı.

1. Amatör B Grubunda gençlerle mücadele eden Boğazsporda gençlerin oynadığı futbol her geçen hafta iyiye gidiyor. Ligin yaş ortalaması olarak en genç takımı olan Boğazsporu seyredenler, gençlerin oynadığı futboldan keyif aldıklarını söylüyor.

Kulüp başkanı Şenol Taşkın maç sonrası, izleyenlere keyif veren bir maç oldu. Genç bir kadroyla mücadele ediyoruz. Gençlerimizin performansından ve oynadığı futboldan memnunuz. Gençlerimize güveniyoruz. Boğazspor, oynadığı futbolla ve gençlerden kurulu kadrosuyla, Sakarya'da sempati topluyor. Takımı en iyi şekilde hazırlayan Davut Torlak, Adem Berberoğlu ve Çetin Yılmaz hocalarımıza teşekkür ediyorum diye açıklama yaptı.


Güncelleme Tarihi: 11 Kasım 2019, 10:50
YORUM EKLE
YORUMLAR
Birisi
Birisi - 4 yıl Önce

tebrikler. hendekspor'un mevcut bir alt yapı takımı vardı birleşimden sonra komple dağıldı. çocuklar sürekli yedek te kalıyor. ilgilenen yok yeni bir oluşumun içine pat diye atıldılar ne olduğu anlaşılmadan...

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184