Boğazspor U19 Şampiyon 5-1

Hendek Suni çim sahada Hendek Boğazspor U 19 takımı Amatör 2.Lig C Grubu gurup Samyon'nu olmak için Yeşilyurt Beldespor U19 Takımı ile karşılaştı.

Boğazspor U19 Şampiyon 5-1


Karşılaşma karşılıklı ataklarla başladı ilk dakikalarda daha atak olan taraf konuk ekip Yeşilyurt Beldespor oldu 14.Dakikada gelişen atakta İ.Etem ile 1-0 öne geçen taraf Yeşilyurt Beldespor oldu.

Golü yedikten sonra Daha derli toplu oyun ortaya koyan Hendek Boğazspor U19 takımı 36.Dakikada Talha Eray ile eşitliği sağladı skor 1-1 oldu.geride kalan dakikalarda başka gol olmayınca ilk yarı 1-1 sona erdi.

İkinci Yarı Boğazspor üstünlüğü tamamen ele geçirdi geliştirdiği ataklarla gol aramaya başladı 56 Dakikada Sabri 72 ve 87 Dakikalarda Osman Ömer ve 82 Dakikada ise Tunahan ile kazandığı goller ile sahadan 5-1 Gailp ayrılan Hendek Boğazspor U19 takımı C.Grubunu 1 Bitirerek play-off’a katılmaya hak kazandı.

Diğer Grup Birincileri ile play-off oynayacak olan Boğazspor U.19 takımı Şampiyon olmak için Mücadele edecek.

Gelecek yıl Hendek Boğazspor U19 1.Amatör lig’de mücadele edecek.





 Boğazspor:5

Yeşilyurt Beldespor:1

Saha: Hendek Suni Çim

Hakemler: Muhammet Kantaroğlu, Beytullah Özçolakoğlu, Furkan Güneş

Boğazspor:Emir han, Salih, Selahattin, Y.Emre(Emirhan Özşahin), Tarık, Mert, Sabri, Emirhan, Talha, Umut Efe(Tunahan), Alper(Osman Ömer)

Antrenör: Davut Torlak

Yeşilyurt Beldespor:Talha, Miralay, Emirhan, Hasan, Muhammet, Murat(Yiğit), Beytullah Demiray, Ensar(Yakup), İ.Etem, Muhsin, Beytullah Karamahmut(Emirhan Korkut)

Antrenör: Vahat Ay

Goller. Dk 36 Talha Eray Dk 56 Sabri Dk 72-87 Ömer Osman Dk 82 Tunahan(Hendek Boğazspor) Dk 14 İ.Etem(Yeşilyurt Beldespor)








 

 

Güncelleme Tarihi: 23 Aralık 2019, 13:20
YORUM EKLE
YORUMLAR
Şenol Taşkın
Şenol Taşkın - 4 yıl Önce

playof yok direk birinci amötöre çıktık

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184