Boğazspor’da Görev Dağılımı Yapıldı

1.Amatör küme temsilcimiz Hendek Boğazspor Başkan Şenol Taşkın Başkanlığında ilk yönetim kurulu toplantısında görev dağılımını yaptı.

Boğazspor’da Görev Dağılımı Yapıldı


Hendek Boğazspor kulübü binasında Şenol Taşkın Başkanlığında gerçekleşen yönetim kurulu toplantısında hedef tesisleşme ve alt yapıya önem verileceği mesajı verildi.

Hedef Tesis ve Alt Yapı

Toplantıda değerlendirme yapan Başkan Şenol Taşkın “ Kulübümüz bulunduğu mevki olarak 4-5 Mahallemizin kullanabileceği alan. Bu sezon hedefimiz özellikle kulübümüze tesis ve saha kazandırmak olacak. Birlik ve beraberlik içerisinde tesisimizi daha güzel hale getirerek gençlerimize bir eser bırakmak istiyoruz. Tesisleşmenin yanı sıra Alt yapımız ve yetenekli gençlerimizi futbola kazandırmak olacaktır. Bunu da hep birlikte başaracağız” ifadelerine yer verdi.

Toplantı sonrası fikir alışverişi yapılırken görev dağılımı da gerçekleşti.

Görev dağılımı ise şu şekilde oluştu. Başkan Şenol Taşkın, As Başkan Akın Bir, Hasan Çekiççioğlu, Başkan Yardımcıları, Cemil Yılmaz, Mehmet Çobanoğlu, Cemal Gürsel, Genel Sekreter Cihan Gedikoğlu, Futbol Şube Sorumlusu Çetin Yılmaz, Basın Sözcüsü Kenan Karapınar, Sekreter Yardımcısı Hakan Gümüş, Alt Yapı Sorumlusu Necmi Taşkın

Hendek Boğazspor Kulübü Başkanı Şenol Taşkın’ınYönetimi şu isimlerden oluşuyor

Akın Bir, Cihan Gedikoğlu, Hakan Gümüş, Hasan Çekiççioğlu, Cemil Yılmaz, Çetin Yılmaz, Mustafa Gümüş, Kenan Karapınar, Yusuf Demirci, Mehmet Çobanoğlu, Şenol Gürsel, Cemal Gürsel, Birol Gürsel, Kadem Günaydın, Orhan Yılmazcan, Ali Çakar, Rustem Siner, Mithat Kara, Ayhan Şanlı, Metin Gürsel, Aydın Taşkın, Necmi Taşkın, Orhan Güler, Kadem Duyar

Güncelleme Tarihi: 21 Temmuz 2019, 13:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184