BOĞAZSPOR’DAN ZİYARET

Boğazspor, Yönetim Kurulu Üyeleri ve yeni transferleri ile birlikte İşadamı ve aynı zamanda Boğazspor Yönetim Kurulu üyesi olan Danyal Kaya’yı makamında ziyaret etti.

BOĞAZSPOR’DAN ZİYARET


Süper Amatör Küme temsilcimiz Hendek Boğazspor Başkan, Yönetim Kurulu Üyeleri ve yeni transferleri ile birlikte İşadamı ve Boğazspor Yönetim Kurulu üyesi Danyal Kaya’yı makamında ziyaret etti.

Hendek Boğazspor Kulüp Başkanı Şenol Taşkın, Yönetim Kurulu Üyeleri Rıdvan Kırval ve Necmi Taşkın, takıma transfer edilen futbolcular ile birlikte İşadamı ve Boğazspor Yönetim Kurulu üyesi Danyal Kaya’yı makamında ziyaret ederek değerlendirmelerde bulundular.

Kaya, Başkan, Yönetim Kurulu üyeleri ve Futbolcuların ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Boğazspor’un her zaman yanındayız. Elimizden geldiğince desteğimizi vereceğiz. Futbolcularımıza sakatsız ve başarılarla dolu sezon diliyorum. Boğazspor’un BAL Ligine çıkacağına inanıyorum diye konuştu.

Boğazspor Kulüp Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri bu yıl takımın hedefinin BAL Ligi olduğunu ve bu doğrultuda çalışmaları yürüttüklerini ifade ederek destek veren İşadamlarına teşekkür ettiler.

Ziyaretin ardından Yönetim ve Futbolcuları Erenler stadında Tekspor ile yapacağı hazırlık karşılaşması için hareket etti.

Boğazspor Dış Transferde Atağa Kalktı

Sezon hazırlıklarını sürdüren Hendek Boğazspor diğer yandan dış transferde de görüşmelerini sürdürerek futbolculara imza attırıyor.

Altı Futbolcu Anlaştı

Boğazspor dış transferde 6 futbolcuyu renklerine katarak BAL ligi hedefi doğrultusunda kadrosunu güçlendiriyor.

Boğazspor dış transferde İzmirgücüspor’dan Sercan Subaşı, Sinopspor’dan Hakan Salgırboyu, Bursa Kestelspor’dan Abdülhamit Parıltı, Elbistan Belediyespor’dan Aykut Deniz, Adana’dan Hasan Bellibaş ve Cabbar Tekke ile anlaşmaya vardı.


Güncelleme Tarihi: 28 Ağustos 2016, 18:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184