Bursa’da Hendek Rüzgârı

Hendek Belediyesi Karate Takımı minik, yıldız ve gençlerde 7 altın, 4 gümüş ve 6 bronz olmak üzere toplam 17 madalya alarak Şampiyonada birinci, oldu.

Bursa’da Hendek Rüzgârı


Bursa Büyükşehir Belediyesi Geleneksel 12. İller arası Karate Turnuvası, 10 il, 47 kulüp ve  800 sporcunun mücadelesine sahne oldu.

Hendek Belediyesi Karate Takımı turunavada minik, yıldız ve gençlerde 7 altın, 4 gümüş ve 6 bronz olmak üzere toplam 17 madalya alarak Şampiyonada birinci oldu.
17 Madalya

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 12.’si gerçekleştirilen ‘İller arası Karate Turnuvası’, Türkiye’nin farklı şehirlerinden usta karatecileri Bursa’da Şahin Başol Spor Kompleksi’nde bir araya getirdi.
Gençlik Hizmetleri ve Spor Şube Müdürlüğü’nün de katkılarıyla gerçekleştirilen turnuvaya, İstanbul, Sakarya, Kütahya, Kocaeli, Konya ve Yalova’dan 47 kulüp ve 800 sporcu katıldı. Hendek Belediyesi Karate Takımı minik, yıldız ve gençlerde toplam 17 madalya alarak şampiyonanın yıldızı oldu.

Avrupa Şampiyonası Öncesi

Hendek Belediyesi Karate Kulübü Antrenörü Nurkan Kayacık, sporcularını tebrik ederek kendilerine her zaman destek olan Kaymakam Orhan Burhan’a, Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, HEM Müdürü Necati Tan’a ve velilere teşekkür etti. Avrupa ve Türkiye şampiyonaları ile milli takım seçmelerinin ön hazırlığı niteliğini de taşıyan turnuvada sporcular, ‘Minik’, ‘Yıldız’, ‘Ümit’, ‘Genç’ ve ‘U21’ kategorilerinde performans sergiledi.


Güncelleme Tarihi: 13 Ağustos 2018, 15:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184