ÇAKMAK BASIN AÇIKLAMASI YAPTI

Hendek Spor Başkanı Zafer Çakmak yazılı basın açıklaması yaptı,

ÇAKMAK BASIN AÇIKLAMASI YAPTI


Çakmak yaptığı yazılı basın açıklamasında, 2017 2018 Süper Amatör A gurubunda Mücadele eden Hendekspor Kulübümüz Sakarya BAL Ligi Terfi müsabakalarına katılmaya hak kazanmış bu süreç içerisinde her türlü koşulda yanımızda olan herkeze sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.

Bidiğiniz üzere 19.03.2018 tarihinde yapılan BAL Ligi Terfi müsabakaları fikstür çekimi ile ilk maçını 24.03.2018 Cumartesi günü saat 14:00'te Adapazarı Karaman sahasında Pamukova 1968 ile yapılacaktır.

Biz Hendekspor Yönetim Kurulu olarak bu yıl çok gayret ve çaba içerisinde sizlerin verdiği bu görevi en iyi şekilde yapmaya çalıştık. Bu çalışmalarımızın karşılığında Play offoynamak nasip oldu inşallah Bal Ligine cıkmayıda Cenab-ı hak nasip eder.

Gençlerimizin geleceği için yapılmasını planladığımız çalışmaların gerçekleşmesi için başarılı olmak şüphesiz çok önemlidir inşallah sizlerin manevi desteği ile nice başarılara imza atılacaktır.

Cumartesi günü Maç öncesinde Hendek Spor Kulüp atkılarını sizlere hediye edeceğiz, siz değerli Hendekliler hep beraber tek yürek, tek vücut olup takımımızın yanında olacağımızdan şüphemiz yok.

Centilmence, Hendek Halkına yakışır bir mücadele için, haydi Hendek diyoruz.

Sevgi ve Saygılarımla
Hendekspor Kulüp Başkanı
Zafer Çakmak


Güncelleme Tarihi: 21 Mart 2018, 16:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184