CUMHURİYET KUPASINDAN MADALYALARLA DÖNDÜLER

Hendek Belediyesi Karate Takımı cumhuriyet kupasından madalyalarla döndü.

CUMHURİYET KUPASINDAN MADALYALARLA DÖNDÜLER


Ümit genç ve 21 yaş altı cumhuriyet kupası maçları sakaryanın Atatürk kapalı spor salonunda düzenlenen görkemli ve yoğun bir katılımla sona erdi.

Turnuvaya Sakarya , İstanbul , Kocaeli, Yalova , Gebze, Diyarbakır , Düzce, Gaziantep ve Bursa dan yaklaşık 450 sporcunun katılımıyla turnuva sona ererken müsabakalarda renkli görüntüler de sergilendi.


Hendek Belediyesi Karate takımı turnuvaya 56 kişi ile katılırken hemen hemen her siklette madalya almayı başararak büyük bir başarıya imza attı. Turnuvada Hendek Belediyesi Karate Takımının milli sporcuları da yer alırken ümit kategorisindeki sporcularda millilerden tecrübeler edindi. 20 Kasımda yapılacak olan ÜMİT GENÇ ve 21 YAŞ ALTI Türkiye Şampiyonası için önemli olan cumhuriyet kupasına çok sayıda ilden tecrübeli ve milli sporcular katıldı.


Hendek Belediyesi Karate Takımı Antrenörleri Nurkan Kayacık ve Soner Açıkyol 20 Kasımda yapılacak olan  Türkiye şampiyonası için çok önemli bir maç olduğunu Türkiye Şampiyonasına kadar olan tüm maçlara girip hazırlık maçı yapmak istediklerini ve Turnuvada  sporcularını Şampiyonadan önceki maçta önizleme şansı olduğunu dile getirirken aynı zamanda sporcularının performanslarından dolayı ve derece alan ve alamayan , mücadele eden  tüm sporcularını tebrik etti. 


Hendek Belediyesi Başkanı Sayın ali İnci 20 Kasımda yapılacak olan Ümit Genç ve 21 Yaş altı Türkiye Şampiyonasında yarışacak olan Hendek Belediyesi Karate Takımı sporcularını derecelerinden dolayı tebrik etti. 20 Kasımda samsunda yapılacak olan Türkiye Şampiyonası için Hendek Belediyesi Karate Takımı sporcularına başarılarında dolayı güvendiğini ve Türkiye Şampiyonasından güzel bir sonuça ile döneceklerini ifade eden Sayın İnci Hendek Belediyesi Karate Takımı sporcularına şimdiden Başarılar diledi.


Güncelleme Tarihi: 28 Ekim 2014, 21:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184