DERBİDE GÜLEN HENDEK GENÇLİK OLDU

U 16 liginde Hendek stadı derbiye ev sahipliği yaptı.Y.Hendekspor ile Hendek Gençlikspor’un karşı karşıya geldiği maçta gülen taraf 2-1 skor ile galip gelen H.Gençlikspor oldu.

DERBİDE GÜLEN HENDEK GENÇLİK OLDU


Maç karşılıklı ataklarla başladı.Maçın 17.dakikasında Ahmet’in attığı golle H.Gençlikspor 1-0 öne geçti.Maçın ilk yarısı bu skorla sona erdi.Maçın ikinci yarısına iyi başlayan Y.Hendekspor 69.dakikada Talha ile skoru 1-1’e getirdi.Karşılıklı ataklarla devam eden karşılaşmanın 70,dakikasında Ahmet bir kez daha sahneye çıktı ve attığı golle skoru belirledi.Hendek’te ki derbiden H.gençlikspor 2-1 galip ayrılan taraf oldu.

U 16 Liginde Y.Hendekspor ile H.gençlikspor arasında oynanan derbi mücadelesinde genç yetenekleri aileleri ve taraftarlar yalnız bırakmayarak tribündeki yerlerini aldılar. Maç öncesi Saraç ailesi Y.Hendekspor’un yetenekli sporcusu oğulları Talha Saraç’a başarılar dilemelerinin ardından   tribünde ki yerlerini alarak heyecanla destek verdiler.

Y.Hendekspor : 1

H. Gençlikspor : 2

Hakemler : Tayfun Güz, Emre Aksoy, Bahadır İleri

Y.Hendekspor : Zeynel, Cemil(Alihan), Oğuzhan, Emircan,Şerefcan, Yusuf, Talha Saraç, Talha,Ercan, Emre Aygün, Emre(Yasin)

Antrenör : Yaşar Bıçak

H.Gençlikspor : Muhammet, Oğuzhan, Burak, Ahmet Özdemir, İlhan, Ömer, Yakup, Berkay, Ahmet, Y.Emre, Caner

Antrenör : Aslan Taşkın

Goller : Dk.17,70 Ahmet (H.Gençlikspor), Talha(Y.Hendekspor )

Güncelleme Tarihi: 14 Nisan 2014, 09:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184