Dereköyspor’da Hedef Bal Ligi

Bu yıl hedefini BAL Ligi olarak belirleyen Hendek Dereköyspor, dış transferde yaptığı tam 12 yeni oyuncu ile Sakarya’da bir rekora imza attı.

Dereköyspor’da Hedef Bal Ligi


Hendekspor’un bu yıl BAL Liginde yer almasının ardından, uzun zamandır Süper Amatör ve 1.Amatör Futbol Liglerinde mücadele eden Hendek Dereköyspor, yaptığı flaş transferlerle adından sıkça söz ettirdi.

Kırmızı Yeşilliler, bu yıl tecrübeli teknik adam Behçet Durak ile anlaşırken, Recep Durak da yardımcılığına getirildi. İlker Nemli, Onur Kalyoncu, Recep Dorak, Halil Yapıcı, Veysel Ertürk, Bekir Çakar, Hasan Koç, Hüseyin Selam, Fatih Koç, kaleci Tufan İmre, Beytullah Ateşçi’yi kadrosuna kattı transferi kapattı.

Transferi Kapattık

Antrenör Behçet Durak, geçen seneki kadrodan kimsenin kalmadığını ve yepyeni bir kadro kurduklarını belirterek, bu yıl ki öncelikli hedefimiz Play Off grubuna kalabilmek. Çünkü çok güçlü rakipler var. Çekeceğimiz müsait grupta bunu gerçekleştirmek isteriz dedi.

Ayrıca Karapürçekspordan Hakan ile birlikte geçen seneden Kayhan, Uğur, Furkan, Ünal, Yiğit, Recep, Samet ve bazı gençleri de takımda tuttuklarını söyleyen Durak, çalışmalarını her akşam Hendek Suni Çim sahada gerçekleştirdiklerini belirtti.



Güncelleme Tarihi: 18 Ağustos 2018, 15:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184