DİKMEN HAZAL EMLAK FİNALDE 6-1

13. Geleneksel Hendek Kaymakamlık 15 Temmuz Şehitleri Futbol Turnuvası yarı final karşılaşmasında ilk maç Dikmen Hazal Emlak ile Pırıltı Anaokulu karşılaştı.

DİKMEN HAZAL EMLAK FİNALDE 6-1


Karşılaşmanın 18.Dakikasına kadar her iki takım orta saha mücadelesi şeklinde bir birlerini denediler 19.Dakikada Dikmen Hazal Emlak geliştirdiği atakta Orhan’la gol buldu 1-0 20.Dakikada Erkan Polçumcu  ile gol kazanan Dikmen skor 2-0 oldu 21.Dakikada Pırıltı Anaokulu’lundan Alaaddin Kırmızı Kart ile oyun dışı kaldı.25.Dakikada Orhan bir kez daha topla buluştu ilk yarı 3-0 Dikmen Hazal Emlak’ın üstünlüğüyle kapandı.

İkinci yarı daha tutuk oynayan Dikmen Hazal Emlak oldu rakibi Pırıltı Anaokulu 6 Kişi kalmasına rağmen daha atak olan taraf oldu35.Dakikada Hakan’la kazandığı gol ile skor 3-1 oldu.

Ataklarını sıklaştıran Dikmen Hazal Emlak 48.de Erkan Polçumcu 55.ve 60 Dakikalarda Orhan ile kazandığı gollerle maçtan 6-1 galip ayrılarak finale çıkan ilk takım oldu.

Karşılaşmalara seyircilerin ilgi göstermesi bayan seyircilerin bir hayli fazla olması dikkatlerden kaçmadı Final Karşılaşması Pazartesi saat19.00.da Hendek Orman işletme sahasında Dikmen Hazal Emlak ile Hendek Orman işletme arasında oynanacak.

3-4 Maçı ise yine Hendek Orman işletme sahasında saat 18.00 de Pırıltı Anaokulu ile Yeşilyurt Korkut Mobilya arasında oynanacak.

Dikmen Hazal Emlak:6

Pırıltı Anaokulu:1

Saha: Hendek Orman İşletme

Hakem: Fatih Altuntaş

Dikmen Hazal Emlak: Bülent, Orhan, Kadir, Erkan Polçumcu, İdris, Erkan Güreli,Ercan, Mustafa, Hasan, Fahrettin, Adem,Ceyhun,İrfan,Gürkan

Antrenör: Mehmet Asan

Pırıltı Anaokulu: Bertan, Akif, Alaaddin, İhsan, Fatih Bayram, İdris, Hakan, Fatih Şenol, İbrahim, Recep, Mehmet, Mustafa

Antrenör: Soner Kır

Goller: Dk 19-25-55-60 Orhan Dk 20-48 Erkan Polçumcu(Dikmen Hazal Emlak) Dk 35 Hakan(Pırıltı Anaokulu)

Kırmızı Kart: Dk 20 Alaaddin (Pırıltı Anaokulu)









Güncelleme Tarihi: 19 Mayıs 2017, 08:48
YORUM EKLE
YORUMLAR
özcan özer
özcan özer - 7 yıl Önce

tbler dikmen ayağınıza yüreğinize sağlık

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184