DÜNYA 2.’Sİ GÜREŞÇİMİZİ AĞIRLADIK

Dünya Yıldızlar Güreş Şampiyonasında gümüş madalya alan Semih Yazıcı, antrenörü Kamil Özdağ, Güreş İl Temsilcisi Secati Eker ve eski güreşçi Cihat Hikmet Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Salih Koşu’yu ziyaret etti.

DÜNYA 2.’Sİ GÜREŞÇİMİZİ AĞIRLADIK


15-20 Temmuz tarihleri arasında Slovakya’nın Humenne şehrinde yapılan ve 51 ülkeden 250’yi aşkın sporcu ile gerçekleştirilen şampiyonada, Yıldızlar 85 kg kategorisinde Akyazı Belediye Spor Kulübü sporcusu Semih Yazıcı, Dünya 2.’si olarak gümüş madalyanın sahibi oldu. Bu büyük başarıdan duyduğu memnuniyeti ifade eden İl Müdürü Koşu, sporcuyu ve beraberindeki heyeti tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Antrenör Kamil Özdağ, sporcusuyla gurur duyduğunu belirterek “Önümüzdeki sene gençler kategorisinde katılacağımız şampiyonada hedefimiz dünya şampiyonluğu” dedi.

Güreş İl Temsilcisi Secati Eker ise “İl Müdürümüz Salih Koşu’ya güreşe verdiği desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz. Bu destekler ile ilimizde Semih Yazıcı ve Üniversiteler Arası Dünya Şampiyonu olan Metehan Başer gibi sporcularımızın sayısını artırmak istiyoruz. Amacımız önümüzdeki iki yıl içerisinde Dünya minderlerine daha fazla sayıda sporcu ile katılarak güreşteki başarımızı katlamak” diye konuştu.

Ziyaretin sonunda İl Müdürü Salih Koşu ve İl temsilcisi Secati Eker, sporcu Semih Yazıcı’ya hediyelerini takdim ettiler.

 

Güncelleme Tarihi: 25 Temmuz 2014, 12:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184