Dünya Şampiyonu’ndan Ziyaret

Macaristan’da gerçekleştirilen organizasyonda grekoromen stil 87 kiloda dünya şampiyonu olan milli güreşçimiz Metehan Başar, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü’yü makamında ziyaret etti.

Dünya Şampiyonu’ndan Ziyaret


Dünya Şampiyonası’nda bir kez daha altın madalya alarak hem Sakarya’nın hem Ülkemizin gururu olan Metehan Başar’ı elde ettiği başarılı sonuçlardan dolayı tebrik eden Başkan İrfan Püsküllü, “Milli sporcumuzu, tebrik ediyor, ilimizin böyle gurur verici büyük başarılarda anılmasından memnuniyet duyuyoruz. Gençlerimize daha çok değer verip, Dünya Gençliği üzerinde bir gençlik yetiştirmeliyiz. Şampiyonumuzun hocalarını, ailesini ve kendisini kutluyorum.”dedi.

Altın hediye etti

 Macaristan’ın başkenti Budapeşte’de Dünya Güreş Şampiyonası final müsabakasında Ukrayna’lı Zhan Beleniuk’u 2-1 yenerek Dünya Şampiyonu olan Metehan Başar ise çok sıkı bir şekilde çalıştığını belirterek başarıda emeği geçen herkese teşekkür etti. Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Dünya Şampiyonu Sakaryalı Metehan Başar’a altın takdim etti. Metahan Başar’ın ziyaretinde Hendek Belediyesi Spor Müdürü Sefer Sarı, Hendek Güreş İhtisas Kulübü Başkanı Harun Kaynak, eski Dünya Şampiyonu Zafer Başar, antrenörler Ali Yıldırtan ve Rıza Yetim’de hazır bulundu. 

Güncelleme Tarihi: 08 Kasım 2018, 15:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184