Dünya’nın Gözü Hendek’te Olacak

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, 28 Haziran Cuma günü Hendek Bayraktepe Tesisleri’nde yapılacak Kick Boks Türkiye-Fransa Şampiyonlar Ligi Müsabakasına tüm Sakaryalıları davet etti.

Dünya’nın Gözü Hendek’te Olacak


Hendek, 28 Haziran Cuma günü tüm dünyanın büyük ilgi ile takip ettiği Kick Boks Şampiyonlar Ligi müsabakasına ev sahipliği yapacak.

Hendek Belediyesi’nin destekleriyle Kıng Of Kıngs Kick Boks müsabakasında şampiyonlar 28 Haziran Cuma günü 
Saat 19.00’da 
Bayraktepe’de ringe çıkacak.

King of Kings Türkiye Temsilcisi Erkan Varol Organizatörlüğü ve Hendek Muay Thai Spor Kulübü Başkanı Murat Tokat’ın Koordinatörlüğünde düzenlenen Türkiye-Fransa şampiyonası TV8,5, Fight Box ve Eurosport, kokfights.tv ekranlarından tam 128 Ülkede canlı yayınlanacak.

Hendekli sporcu

Mustafa Özbey’in sunuculuğu ile Hendek Belediyesi Bayraktepe Tesisleri’nde gerçekleşecek tarihi gecede 7 Türk sporcu Fransızlarla şampiyonluk için yarışacak ve şampiyona kapsamında 12 müsabaka oynanacak. Gecede Hendek Muay Thai Spor Kulübü Sporcusu Özgenur Avcıl, Fransız Rakibi Allıson Dıssıeux ile karşılaşacak. Avcıl hazırlıklarına yoğun bir antrenman programıyla devam ederken Fransız rakibini yenip Hendek ve Sakarya’ya gurur yaşatmak istiyor.

Gurur duyuyoruz

Organizasyonu izlemek ve tarihi geceye tanıklık etmek isteyen herkesi Hendek Bayraktepe’ye davet eden Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Dünyanın büyük ilgiyle takip ettiği bu müsabakanın Hendek’te yapılacak olması bizim için ayrı bir gurur, ayrı bir heyecan. İlçemizin bu manada sporun her dalında ev sahibi konumunda olması, spor turizmi açısında paha biçilemez bir değerdir. Türk sporcularımıza ve Hendek’imizin gururu Özgenur kardeşimize başarılar diliyorum dedi.


Güncelleme Tarihi: 27 Haziran 2019, 11:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184