FİLENİN SULTANLARINDAN KOÇ’A DESTEK

Burak Koç’a bir destekte 1. Bayan Voleybol Ligi temsilcisi Hendekspor’dan geldi.

FİLENİN SULTANLARINDAN KOÇ’A DESTEK


İstanbul’da düzenlenecek olan 38. İstanbul maratonuna, Lösemili çocuklar (LÖSEV) adına katılacak olan Hendek’li genç esnaf Burak Koç’a bir destekte 1. Bayan Voleybol Ligi temsilcisi Hendekspor’dan geldi.

Hendekspor Bayan Voleybol Takımı antrenmanını ziyaret eden Burak Koç, 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası dolayısıyla 1. Ligde mücadele eden Hendekspor Bayan Voleybol takımını ziyaret ederek 38. İstanbul maratonu için destek istedim.

Sağolsunlar, antrenmanlarını bölerek ilgi ve alaka gösterdiler ve bu projede benden desteklerini esirgemediler. Bu anlamda desteklerini esirgemeyen değerli büyüğüm Antrenör İdris Demir hocamıza, projeyi anlatırken beni can kulağı ile dinleyen filenin Sultanları Hendekspor oyuncularına ve Maratona hazırlanırken spor salonunun kapılarını sonuna kadar açan ve maddi manevi desteklerini esirgemeyen Henlife Fitness işletmecisi Cumhur Dervişoğlu Kardeşime de teşekkür ediyorum diye konuştu.

Bağış yapmak isteyenlerin https://www.losev.org.tr/bagis/bagiskosaradim.html adresinden bağışta bulunabileceklerini dile getiren Koç, Bağış yapanlara ve destekleyenlere teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 03 Kasım 2016, 11:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184