Filipinli Karatecilerin Tercihi Hendek

Filipin Karate A Milli Takımı Hendek’te kampa girdi.

Filipinli Karatecilerin Tercihi Hendek


30 Eylül-30 Ekim tarihleri arasında Hendek Ramada Otel’de kampa giren Filipin A Milli Takımı, Hendek Belediyesi Karate Takımı ile birlikte antrenman yaparak kuvvet ve kondisyon depoluyorlar.
İkili kamp

Hendek Belediyesi Karate Kulübü Antrenörü Nurkan Kayacık, bu tarz ikili kampların ülkeler arası dostluğu perçinleme adına faydalı olduğunu belirterek burada sporun birleştiriciliğinin önemine dikkat çekti. Farklı ülkelerle kamp yapmanın teknik ve taktiksel açıdan sporcuları geliştirdiğini, kampın birçok fayda sağlayacağına inandığını ifade eden Kayacık, Şampiyonalar için bu pratiği yapmak önemli.  Kendilerine başarılar diliyorum dedi.
Spor Şehri

Her alanda sporun kalbinin Hendek'te attığını dile getiren Başkan Babaoğlu, Hendek'in spor şehri olduğunu her fırsatta dile getiriyoruz Spora ve sporcuya desteğimiz artarak devam ediyor. Ulusal ve uluslararası birçok organizasyonda adından söz ettiren ve başarıları bulunan bir Hendek var. Filipin Milli takımımızın değerli sporcularını da ilçemizde ağırlamaktan büyük gurur ve onur duyuyoruz. Başarılı bir kamp dönemi geçirmenizi diliyorum dedi.


Güncelleme Tarihi: 02 Ekim 2019, 11:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184