GELECEĞİN ŞAMPİYONLARI YETİŞİYOR

Çamlıca Mahallesi’nde geleceğin güreş şampiyonları yetişiyor.

GELECEĞİN ŞAMPİYONLARI YETİŞİYOR


Hendek Belediyesi bünyesinde Çamlıca Spor Salonu’nda, çocuklar okul sonrası sporfaaliyetlere Güreş branşıyla başladı.

Hendek Belediyesi Antrenörü Ali Yıldırtan tarafından çalışmalara başlayan minik güreşçileri, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Süleyman Akıcı, Hendek Güreş İhtisas Kulübü Başkanı Harun Kaynak, Antrenör Sefer Sarı ziyaret etti.

Kötü alışkanlıklardan uzak, topluma daha faydalı bireyler

Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, çocuklarla tek tek ilgilenerek “ Hendek’te,çocuklarımız için spor faaliyetlerinin daha yaygın olarak sürdürülmesi için gerekeni yapıyoruz. Bugüne kadar Spor Kulüplerimizde Olimpiyat, Dünya ve Avrupa Şampiyonları yetiştirdik ve yetiştirmeye davam ediyoruz. Çocuklarımızın okul sonrası ve tatillerde kötü alışkanlıklardan uzak durup, topluma daha faydalı bireyler olarak yetişmesi açısından, Belediye olarak tüm spor aktivitelerine destek veriyoruz ve vermeye devam edeceğiz. Ailelerimizi de çocuklarını spora yönlendirdikleri için tebrik ediyorum. Hendek’te, geleceğin şampiyonları yetişmeye devam edecek “ Dedi.

Aileler de çocuklarını yalnız bırakmayarak, antrenmanlarını izlediler. Çocuklar okul çıkışlarında servisle alınıp, antrenman sonrası evlerine bırakılıyor. 

Güncelleme Tarihi: 18 Mayıs 2017, 12:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184