GELİYORUZ 2.LİG!

Hendekspor, Türkiye Voleybol 2.Ligi Play-Off müsabakalarına müthiş bir başlangıç yaptı. İdris Demir’in öğrencileri Ordu Telekomspor’u set vermeden 3-0 yenerek saf dışı bıraktı.

GELİYORUZ 2.LİG!


Filenin Sultanları Play-Off’a Galibiyetle Başladı

Ankara’da düzenlenen Türkiye Voleybol 2.Ligi Play-Off müsabakalarında heyecan başladı. 2.Lig hasretine bu sene son vermek isteyen Hendekspor play-off maçlarına süper bir başlangıç yaptı. İlk sınavında Ordu Telekomspor’la karşılaşan Hendekspor, rakibini çok rahat geçti. İlk seti 25-16, ikinci seti 25-20 ve son seti 25-14 kazanan Hendekspor salondan 3-0’lık skorla galibiyetle ayrıldı. Maç sonunda büyük sevinç yaşayan Hendekspor’da gözünü Antep Merinos ve Çanakkale Bayramiç maçlarına çevirdi.

HAK ETTİK

2.Lig hasretine bu sezon son vermek isteyen Hendekspor’da ilk maçta alınan galibiyetin ardından moraller tavan yaptı. Lig’de başarılı bir grafik çizen Hendekspor’un play-off müsabakalarına da iyi başlaması 2.Lig yolunda umutları arttırdı. Antrenör İdris Demir hak ettikleri bir galibiyet aldıklarını söyleyerek, “Rakibimiz karşısında iyi bir oyun ortaya koyduk. Sezon başında belirlediğimiz hedefe bir adım daha yaklaştık. Takımımızda moral ve motivasyon süper. İnşallah bu sefer Sakarya’ya şapiyon olarak döneceğiz. Şimdi bu maçı unutup diğer rakiplerimize konsatre olmalıyız” şeklinde konuştu.  

Güncelleme Tarihi: 28 Mart 2014, 16:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184