Güreşçilerden Cemil Tekin'e hayırlı olsun ziyareti

Kırkpınar Başpehlivanlarından Hendekli Mahmut Kavakçı ve güreş programı yorumcusu Yalçın Kaynak, Sakarya Radyo Mega'da İnsan Kaynakları ve Halkla İlişkiler Müdürü olarak göreve başlayan Cemil Tekin'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Güreşçilerden Cemil Tekin'e hayırlı olsun ziyareti


Kırkpınar Başpehlivanlarından Hendekli Mahmut Kavakçı ve televizyon kanallarında güreş programı yorumculuğu yapan Yalçın Kaynak, Cemil Tekin’i yeni görevinde yalnız bırakmadı.

Sakarya Radyo Mega'da İnsan Kaynakları ve Halkla İlişkiler Müdürü olarak göreve başlayan Cemil Tekin'e hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Başpehlivan Mahmut Kavakçı ve yorumcu Yalçın Kaynak, Cemil Tekin'e görevinin hayırlı olması dileklerini sundular.

Akabinde Cemil Tekin ile birlikte Radyo Mega Yönetim Kurulu Başkanı Sibel Uygun ve Genel Koordinatör Zafer Büyü'yü de ziyaret eden Mahmut Kavakçı ve Yalçın Kaynak, istişarelerde bulunup ata sporumuz güreş hakkında sohbet ettiler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Cemil Tekin, Mahmut Kavakçı ve Yalçın Kaynak'a tebrikleri ve güzel temennileri için teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 20 Kasım 2019, 16:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184