Güzide Yağmur, 3 Branşta Ter Döküyor

3 branşta spor yapan Güzide Yağmur Tekin, Sakarya’nın tek lisanslı Bayan Güreşçisi unvanını elinde bulunduruyor.

Güzide Yağmur, 3 Branşta Ter Döküyor


Hendekli 10 yaşındaki Güzide Yağmur Tekin Karate ve Jimnastik sporunun ardından Güreş branşında da Sakarya’nın ilk lisanslı sporcusu olma unvanını elinde bulunduruyor.

5 yaşından bu yana spor yapan 10 yaşındaki Yağmur hem Karate de hem de Güreşte iddialı bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor.

Yağmur 2020 yılında düzenlenecek olan Türkiye Bayanlar Güreş Şampiyonasına Antrenör Ali Yıldırtan nezaretinde çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

3 Branşta spor yapıyor

Radyo Programcısı Cemil Tekin kızının 5 yaşından bu yana spor yaptığını belirterek, 5 yaşında Voleybol ve Jimnastik alanında spor yapmaya başladı. Daha sonra Karate branşında da turnuvalara katılarak madalyalar elde etti. Ufak yaşlardan bu yana benimle birlikte Güreşleri seyreden ve merak saran kızım Güreş branşında lisansını alarak Sakarya’mızın ilk lisanslı Bayan güreşçisi oldu ve önümüzde ki yıl Türkiye Bayanlar Güreş şampiyonası hazırlıklarını sürdürerek İlimizi ve İlçemizi en güzel şekilde temsil edeceğini belirtirken, kızı Yağmur’u Bayan Güreş branşında önemli kulüplerden olan Muğla Köyceğiz Belediyesi transfer etmek için girişimlerde bulunduğunu sözlerine ekledi.

Başarılı olmak istiyorum

10 Yaşındaki Güzide Yağmur Tekin ise spor yapmayı çok sevdiğini belirterek, Jimnastik ve Karateden sonra Güreşe merak saldım. Eğitimimi aksatmadan devam ettiğim spor branşlarında başarılı olmak, İlçemizi ve İlimizi en güzel şekilde temsil etmek istiyorum. Başarılı olmak için de çalışmalarımı aralıksız sürdürüyorum. Spor branşlarında en büyük destekçim olan Ailem ve Antrenörlerime teşekkür ediyorum diye konuştu.


Güncelleme Tarihi: 01 Kasım 2019, 12:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184