HACIKIŞLA SAHASINA HAKEMLER GELMEDİ

1.Amatör Küme C Grubunda bugün oynanması gereken Yeşilyurt Beldespor-Harb-İşspor karşılaşması müsabaka hakemleri gelmediği için ertelendi.

HACIKIŞLA SAHASINA HAKEMLER GELMEDİ


Lig'de şampiyonluk yarışı için büyük önem arzeden karşılaşma saat 14:00'daHacıkışla sahasında oynanması gerekiyordu. Yeşilyurt ve Harbişsporlu futbolcular müsabaka saatinde sahada hazır bulunmalarına rağmen hakemler gelmeyince bir süre beklemenin ardından takımlar sahayı terk etti.

İl Hakem Kurulu Ercan Yıldırım, geçtiğimiz haftalarda yaşanan olaylar nedeni ile bu sahaya hakem atamayacağını açıklamıştı.

 

Güncelleme Tarihi: 14 Şubat 2016, 22:01
YORUM EKLE
YORUMLAR
Hacioglu
Hacioglu - 8 yıl Önce

Yani o semtte futbol oynanmiyor,izlenmiyor demek istediler.rezillik parayla değil ya.

Lazrailler
Lazrailler - 8 yıl Önce

Rezikllikdenmi bahsediyonuz yesilturt ile alakasi dahi olmayan sahaya hakem atamasi yapmayan dan daha ne bekliyorsunuz federasyon sirf hendek takimlarini yukarlara cikarmmamsi icin elinden geleni yapiyor derhan fderasyon istifa haci oglu denilen shs sen futboldan anla ondan sonra gel konus biseyi bilip bilmeden burda yorum yapma ....

halit keles
halit keles - 8 yıl Önce

Hacioglu ordaki insanlar futbolu izlemiyor futbolu yasiyor biz deplasmana gittigimiz taraftar sayisini ilce takimlari kendi sahalarinda toplayamiyor ilk once arastir ondan sonra yorum yapalim lutfen

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184