HACIKIŞLA SAHASINDA GÜLEN YOK

Süper Amatör küme 5.hafta maçında Hendek Dereköyspor Hacıkışla sahasında Hendekspor’u ağırladı. İki takımda maç boyu bulduğu fırsatları değerlendiremeyince karşılaşma başladığı gibi golsüz sona erdi

HACIKIŞLA SAHASINDA GÜLEN YOK


Hendek derbisinde karşı karşıya gelen Hendek Dereköyspor ile Hendekspor Hacıkışla sahasında karşı karşıya geldi. Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü’nün de yakından takip ettiği karşılaşmaya Hendekspor hızlı başladı.  Konuk ekip Hendekspor ilk yarıda 3 net fırsattan yararlanamadı. Karşılıklı ataklar sonuç getirmeyince ilk devre 0-0 eşitlikle sonuçlandı. İkinci yarıda da takımlar kontrollü bir oyun oynadı. Her iki ekipte ara ara pozisyona girse de değerlendiren olmadı ve mücadele başladığı gibi golsüz eşitlikle sona erdi.

TARAFTARLARDAN TRİBÜN TEPKİSİ

Geçtiğimiz hafta oynanan Arifiye Kalaycı karşılaşmasında tribündeki boşluğa düşerek kaburgalarını kıran Zafer Arhan’ın tedavisi sürüyor. Zafer Arhan’ın düştüğü boşluğun hala duruyor olması ise Hendekli taraftarları isyan ettirdi. Taraftarlar tribünlerde onarma çalışmalarının yapılması ve daha fazla kişinin canının yanmamasını istiyor.



Hendek Dereköyspor: 0

Hendekspor: 0

STAT: Hacıkışla

HAKEMLER: Hasan Kösemen** Mustafa Gürcağlar** Muhammet Kantaroğlu**

HENDEK DEREKÖY: Furkan** İslam**(Enes**)Elyasa** Kayhan**Murat** Samet** Berat** Tolunay** Uğur** Yasir** Selimcan**

ANTRENÖR: Yalçın Yaylı

HENDEKSPOR: Talha** Emirhan** Mahmut** Güral** İbrahim** Bekir** Onur**(Hüseyin**) Zafer** Emrecan** Bayram** Sercan**

ANTRENÖR: Cengiz Tarım



Güncelleme Tarihi: 28 Ekim 2017, 18:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184