HACIMERCANSPOR SEZONU AÇTI

1.Amatör Ligi temsilcilerinden Hacımercanspor sezon açılışında Akovaspor’u konuk ettiği açılış maçında 2-2 berabere kaldı.

HACIMERCANSPOR SEZONU AÇTI


Sapanca stadında gerçekleşen Hacımercanspor sezon açılış programına Sapanca Belediye Başkanı Aydın Yılmazer, ASKF Başkanı Yılmaz Kuzey, Futbol İl Temsilcisi Ali Arslan , Hacımercanspor Kulüp Başkanı Metin mercan,Yönetim Kurulu üyeleri, Akovaspor Onursal Başkanı Ahmet Atçı, Kulüp Başkanı Cavit Yılmaz, Sporcular ve taraftarlar katıldı.

Sezon açılış programı kısa bir süre önce hayatını kaybeden Beşiktaş spor kulübü Başkanı Süleyman Seba ve hayatını kaybeden yönetici ve sporcular anısına bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı.

Sezon açılışında Hacımercanspor Kulüp Başkanı Metin Mercan,ASKF Başkanı Yılmaz Kuzey,İl Futbol Temsilcisi Ali Arslan ve Sapanca Belediye Başkanı Aydın Yılmazer birer konuşma yaparak sezonun hayırlı olması dileklerinde bulundular.Futbolcuların tek tek tanıtılmasının ardından sezon açılış maçına geçildi.

Sezon açılış maçında Hacımercanspor ,Akovaspor’u konuk etti.Sezon açılış maçından Hakem kararlarının çok tartışıldığı maç 2-2 sona erdi.Hakemlerin verdiği kararlar sonrası sezona hazır olmadıkları gözlendi.Diğer yandan görkemli açılış yapan Hacımercanspor takımının sahaya forma yerine antrenman tişörtleri ile çıkması bazı taraftarlar tarafından ciddiyetsiz bir tavır olduğu ifade edildi.

Hacımercanspor : 2

Akovaspor           : 2

Hakemler : Hasan Kösemen, Talha Yıldırım, Harun Pekyürek

Hacımercanspor : Tolga(Hüseyin), Rasim(Şaban), Ömercan(Yusuf), Levent, İbrahim, Oğuzhan (Ubeyde), Mehmet (Selahattin), Semih(Ensar), Tufancan, Akın(Berkan), Cihat

Antrenör : Bayram Ark

Akovaspor : Aytuğ(Çetin), Ufuk, Duhan, Serkan (Muhsin) , Bahri(K.K), Özgür, Muhammet(Talha), Sırrı, İlkay, Y.Emre, Semih(Ömer)

Antrenör : Ali Kemal Yener

Goller : Dk.40 Akın, Dk.56 İbrahim(Hacımercanspor), Dk.27 Ömercan(k.k.),Dk.35 İlkay (Akovaspor)

Kırmızı kart :Dk.40 Bahri (Akovaspor)


Güncelleme Tarihi: 01 Eylül 2014, 18:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184