HAKEMLERE İSYAN ETTİ GÖREVİ BIRAKTI

Süper Amatör Lig ekiplerinden Hendekspor antrenörü İmdat Kum play-off ilk maçında hakemlerin kendilerine yönelik olumsuz tutumlarından dolayı görevi bıraktığını açıkladı.

HAKEMLERE İSYAN ETTİ GÖREVİ BIRAKTI


Cumartesi günü oynanan play-off ilk hafta müsabakalarında Pamukovo1968 ile karşı karşıya gelen Hendekspor'da hakemlere büyük isyan var.1-1 Biten müsabaka sonunda  iki takım oyuncuları arasında çıkan gerginlikte 2 futbolcusu kırmızı kart gören Mavi Beyazlılarda antrenör İmdat Kum, hakemlerin Hendekspor aleyhine yaptıklarını hatalardan bıktıklarını belirterek görevinden istifa etti.

Geçtiğimiz akşam bir toplantı yapan Hendekspor yönetimi yaşanan olayların ardından maçlara çıkmama kararı alsa da kulüp başkanı Zafer Çakmak yönetimi ikna ederek bu kararından vazgeçirdiği öğrenildi.

YENİ HOCA BÜLENT YILDIRIM

Başkan Çakmak görevinden affını isteyen İmdat Kum'un yerine Bülent Yıldırım ile anlaştıklarını belirterek "Pamukova maçında 1-0 önde iken yüzde yüz penaltımız verilmiyor, 7-8 sarı kart veriliyor, hocamız çizgi ihlalinden tribüne gönderiliyor, maç sonrası sadece 1 oyuncumu kırmızı kart görmüşken müsabaka bittikten yarım saat sonra başka bir oyuncumuzun daha kırmızı kart gördüğü söyleniyor. Hakem camiası hakkında konuşmak bizim vizyonumuzda yok ama biran önce kendi performanslarını gözden geçirmeliler diye düşünüyorum. Biz bu sene Hendekspor olarak hiç bir yerde sıkıntı yaşamadık yenildiğimiz maçlarda bile rakiplerimizi alkışladık da gönderdik." ifadelerini kullandı

Güncelleme Tarihi: 28 Mart 2018, 17:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184