HAVUZUN KURBAĞASI BETÜL OLİMPİYATLARA HAZIRLANIYOR

20-26 Temmuz tarihleri arasında Samsun’da düzenlenecek olan 2017 İşitme Engelliler Olimpiyatları’na katılacak Yüzme Milli Takımı’nın sporcularından Reyhan Betül Küçük, ilk kez milli formayı da giyecek.

HAVUZUN KURBAĞASI BETÜL OLİMPİYATLARA HAZIRLANIYOR


97 ülkeden sporcunun katılmasının beklendiği Samsun’da düzenlenecek olan Olimpiyat öncesi Kamp hazırlıklarını aralıksız sürdüren Reyhan Betül Küçük’ün hedefi şampiyonluk.

Betül Küçük Olimpay şampiyonasında 50m kurbağa, 100mt kurbağa, 200m kurbağa, 50m serbest, 400m serbest ve 50m kelebek stilde yüzecek.

Hendek’te yüzmeye 4 yıl önce amatör olarak başlayan Yüzmeye 4 yıl önce başlayan Reyhan Betül Küçük Sakarya Altınkulaç kulübünde profesyonel yüzücülüğe başladı

İki yıldır profesyonel seviyede yüzen Betül Küçük "Amacım aslında sadece yüzmeyi öğrenmekti. Hendek’te açılan küçük bir kulübün havuzunda, suyun üzerinde durmak, yüzmeyi öğrenmek amacıyla başladım. Zaman ilerledikçe kendimi geliştirdiğimi gördüm. Hocalarım bende potansiyel olduğunu, bunun üstüne düşersem bir şeylerin olabileceğini söylediler. Bunun üzerine çalışmalara başladık ve bugüne kadar geldik." dedi.

Reyhan Betül Küçük’ün, ulusal müsabakalarda 55 madalya ve 3 kupası bulunuyor.

Güncelleme Tarihi: 12 Temmuz 2017, 13:24
YORUM EKLE
YORUMLAR
sefoctane
sefoctane - 4 yıl Önce

başarılar :)

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184