Hedef 3.Lig Hendekspor Destek Bekliyor

Hendekspor tarihinde ilk kez Bal ligine çıkarak göstermiş olduğu başarıyı alt yapı çalışmaları ile destekliyerek geleceğe yeni ufuklar açması için destek bekliyor.

Hedef 3.Lig Hendekspor Destek Bekliyor


Hendekspor tarihinde ilk kez Bal ligine çıkarak göstermiş olduğu başarıyı alt yapı çalışmaları ile destekliyerek geleceğe yeni ufuklar açması, Hendek’te sporcusuyla, sanayicisiyle, esnafıyla, Hendekspora gönül vermiş taraftarıyla, maddi, manevi olarak her kesimce desteklenmesi gereken bir tablo önümüze çıkarıyor.

Gelinen noktada Başarıların tesadüf olunmadığını  Hendekspor alt yapısının Egecup turnuvasında miniklerde şampiyon olup Hendek’imize kupa kazandırarak Hendek’in ismini duyurma başarısı ile bunu birkez daha bizlere göstermiştir.

Bal ligi Şehrimiz için çok önemlidir. Bölgesel lig olduğu için şehrimize günlük te olsa gelecek taraftar sayısı Hendek’imizin ekonomisine önemli katkı sağlayacaktır. Başarı grafiği yüksek bir takıma gelecek olan taraftar sayısı da bu oranda yüksek olacaktır. Hendekspor toplumumuzun her kesimince desteklenmesi, Hendekimizin marka şehir olmasında bir senbol isim  olarak öne çıkaracaktır. Burada en büyük görev Hendekspora sahip çıkması gereken iş adamlarımıza düşmektedir.

Hendekspora başarı yolunda omuz verilmelidir. Hendekspora bu konuda büyük emek veren Başkan Zafer Çakmak, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü ve yönetim kurulu üyelerine ne kadar teşekkür etsek azdır.

Sıfırdan başlayan bir takımı şampiyon yapmaları çok önemli bir başarıdır, daha güçlü bir Hendeksporun 3.lige çıkması daha büyük bir başarı  artık hayal  değildir.

Önce inanmak ve Hendekspora hep birlikte sahip çıkmak başarının anahtarı olarak önümüzde duruyor.

Güncelleme Tarihi: 05 Temmuz 2018, 22:22
YORUM EKLE
YORUMLAR
Abdullah seckin
Abdullah seckin - 6 yıl Önce

bu kadroyla çok zor

İslam Arslanoğlu
İslam Arslanoğlu - 6 yıl Önce

hendekspor başkanı ve belediye başkanı nazmi teşekkür ederim i̇stanbuldan takip ediyorum ilçemizin 3.lige çıkması gerekiyor hendek büyük ilçe hakediyor alt yapı iyi ama stadyum iyi değil sentetik çim yapılırsa daha iyi olacak cami ve i̇yi̇ bir stadyum görüntü sü muhteşem olur

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184