Hendek Belediyesi Karate İhtisas Kulübü Sporcuları Düzenlenen Törenle Diplomalarını Aldı

Hendek Spor Salonu’nda yapılan diploma töreninde 150 sporcu diploma aldı.

Hendek Belediyesi Karate İhtisas Kulübü Sporcuları Düzenlenen Törenle Diplomalarını Aldı


Hendek Belediyesi Karate İhtisas Kulübü, kuşak terfi sınavında bir üst kuşağa terfi eden sporcular için diploma töreni yapıldı.

Törene, Kayamakam Orhan Burhan, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, AK Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, Belediye Başkan Yardımcıları Sinan Baylan, Ahmet Kavakçı, Türkiye Karate Federasyonu As Başkanı Meydan Kobaş, İlçe Spor Müdürü Süleyman Akıcı, Hendek Belediyesi Spor İşleri Müdürü Sefer Sarı, Sakarya Karate İl Temsilcisi Hikmet Şaha, Milli Takım Antrenörü Cengiz Çınar, Milli Sporcu Enes Erkan, Genç Bayan Milli Takım Sporcuları, sporcular ve aileleri katıldı.

Program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Ardından Genç Bayan Milli Takım Sporcuları Buse Danama, Betül Bilgin ve İdil Polat’ın gösterisi büyük beğeni topladı.

Sporcular bizim aynamızdır

Programın açılış konuşmasını Türkiye Karate Federasyonu As Başkanı Meydan Kobaş yaptı. Kobaş konuşmasında “Gördüğüm manzaradan dolayı çok mutluyum. Daha önceden büyükşehirlerde bile böyle bir potansiyeli yakalamazken, şuanda böyle bir potansiyelin içerisinde olmak bana mutluluk ve gurur vermiştir. Burada emeği geçen antrenörümüzNurkan Kayacık ve yardımcılarına teşekkür ediyorum. Bu sporcularımız bizim aynamızdır. Velilerimizin burada olmaları bizi birkez daha mutlu etmiştir. Çünkü bu çocuklarımız bizim yarınlarımızdır. Bizlerin ve sizlerin yerini dolduracak nesillerdir. Bunları ne kadar aydın yetiştirirsek bu ilçeye bu ile ve bu ülkeye faydalı olacaklardır. Spor, çocuklarımızın okul başarılarını da olumlu etkiliyor. Sporcularımıza okul ve spor hayatlarında başarılar diliyorum “ dedi.

Plaket

Konuşmanın ardından, Hendek Belediyesi Karate branşı sporcularının diploma törenine katılımlarından dolayı Milli Takım Antrenörü Cengiz Çınar, Genç Bayan Milli Takım Sporcuları Buse Danama, Betül Bilgin ve İdil Polat’a teşekkür plaketi verildi.

Diplomalarını alan 150 sporcunun, protokol üyeleri ve aileleri ile birlikte toplu fotoğraf çekiminin ardından program sona erdi.

 



 

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 05 Kasım 2018, 10:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184