HENDEK BİSİKLET TAKIMI BÜYÜYOR

Dört arkadaşın birlikte kurarak başladığı Hendek Bisiklet takımı her geçen gün büyüyerek sayısı artıyor.

HENDEK BİSİKLET TAKIMI  BÜYÜYOR


Hendek Bisiklet takımını kuran Zafer Kaya,  Kerim Yelkenci ve Taner Tekbaş ,zamanla aralarına katılan diğer Bisiklet severler ile birlikte sayıları her geçen gün artmayı sürdürüyor.

16 kişilik kadro oluşan Hendek Bisiklet takımı ,gelecek nesillere sporcu yetiştirmek amacı ile Bisiklet sporunu tanıtmaya devam ediyor.

16 kişilik Hendek Bisiklet takımı 20 yaş ile 72 yaş arası her yaştan Bisikletçi mevcut.

Eğlenceli turlar ve gezilerin  yanı sıra yarışmalarda da Hendek Bisiklet takımını Zafer Kaya Volkan Arslan temsil ediyor.Hendek Bisiklet takımının en yaşlı üyesi Kerim Yelkenci’de çeşitli yarışmalarda temsil ediyor.

Hendek Bisiklet takımı kurulmasının ardından kısa zaman sonra Volkan Arslan’la katıldıkları Türkiye Şampiyonasında 3.olarak ilk madalyayı getirmeyi başardı.

Hendek Bisiklet takımından Zafer Kaya “herkesin bu sporu yapmasının tavsiye ediyorum. Amacımız Hendek’te tümü Türkiye'den gelen sporcuların katılacağı yarışmalar yapmak ve Hendek’te bisiklet festivali yapmak istiyoruz.İdarecilerimizin desteklerini bekliyoruz ve Hendek’te bisiklet yollarının yapılmasını istiyoruz” dedi.

HENDEK BİSİKLET TAKIMI. Kerim Yelkenci ,Taner Tekbaş,Zafer Kaya,Burak Koç,Cesim Biber,Osman Yazıcı,Volkan Arslan ,İbrahim Üstüner,Remzi Kalmış, Esat Yarıcı, Nuri Akturk,Alirıza Çayır, Ali Rıza Yorgun,Komite Kemal, Ramazan Metin Surekçioglu

Güncelleme Tarihi: 16 Nisan 2014, 12:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184