HENDEK BOĞAZSPOR OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUR KARARI ALDI

Sezonu iki kupayla tamamlayan ve önümüzde ki sezon Süper Amatör kümede mücadele edecek olan Hendek Boğazspor’da Olağanüstü Genel Kurul Kararı alındı.

HENDEK BOĞAZSPOR OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUR KARARI ALDI


Güçlü Yönetim

1.Amatör kümede geçirdiği başarılı sezon sonu Şampiyonluk kupasını kaldıran ve ardından Büyükşehir Belediye Başkanlık kupasını kaldıran Boğazspor’da Yönetim Olağanüstü genel kurur kararı alarak önümüzde ki sezon öncesi güçlü bir yönetim oluşturmak istiyor. Önümüzde sezon Süper Amatör küme öncesi hazırlıklarına şimdiden başlayan Hendek Boğazspor güçlü bir yönetim oluşturmak için de kolları sıvadı. Olağanüstü genel kurul kararı alan Yönetime daha güçlü ve yeni isimlerin girmesi düşünülüyor.

Gönülden Boğazspor’luyuz

Boğazspor Kulüp Başkanı Şenol Taşkın bu sezonu iki kupayla kapatmanın mutluluğunu yaşarken önümüzde ki sezon içinde çalışmalarımıza başladık. Sezon öncesi böyle bir karar alarak yeni sezona daha güçlü bir yönetim ile girmek istiyoruz. Kulübümüzü bir adım daha yukarıya götürmek isteyen herkesi aramızda görmekten mutluluk duyarız. Bu sezon gösterdiğimiz başarıyı önümüzde ki sezon Süper Amatör Kümede de göstermek istiyoruz. Biz gönülden Boğazspor’luyuz. Makam bizler için önemli değil. Önemli olan Boğazspor’un başarısıdır. Yeni Başkan adaylarını aramızda görmek isteriz diyerek herkesi genel kurula davet etti. Hendek Boğazspor Olağanüstü Genel Kurulu 29 Mayıs 2016 Pazar günü saat 18:00’da Boğazspor kulüp binasında gerçekleşecek.

Güncelleme Tarihi: 04 Mayıs 2016, 12:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184