HENDEK BOĞAZSPOR’DAN TRANSFER ATAĞI

Süper Amatör kümenin yeni temsilcisi Hendek Boğazspor iç transfer görüşmelerini tamamlamasının ardından dış transferde görüşmelere başladı.

HENDEK BOĞAZSPOR’DAN TRANSFER ATAĞI



BAL Ligini hedefleyen Boğazspor Yönetimi Süper Amatör kümede mücadele edecek kadroyu oluşturmak için kolları sıvadı ve iç transferi tamamlamasının ardından dış transferde de görüşmelere başladı.

İç transferde Birol Cesur, Uğur İşnel, Hakan Bekliyen ve Gökhan Keskin ile anlaşmaya varan Boğazspor yönetimi Dış transfer de ilk olarak Adapazarıspor’dan İlkay Bilge ile anlaşmaya vardı.

Önceki sezon 3.lig takımlarından Bartınspor’da oynayan ve geçtiğimiz sezon Adapazarıspor’un forvetlerinden İlkay Bilge ile anlaşmaya vardı.

Boğazspor Basın Sözcüsü Kenan Karapınar Süper amatör kümede başarılı bir şekilde mücadele etmek için öncelikle iç transferde görüşmelerimizi tamamladık. İç transferi tamamlamamızın ardından dış transfer de bize büyük katkısı olacak futbolcular ile görüşmelere başladık.

İlk olarak forvet İlkay ile anlaşmaya vardık. Hedefimiz olan BAL ligine yükselmek için gerekli tüm transferleri yapmak için çalışmalarımızı sürdüreceği ifadelerine yer verdi.

Güncelleme Tarihi: 21 Haziran 2016, 14:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184