Hendek Lisesi Spor Salonu açıldı

Hendek Anadolu Lisesi Spor Salonu düzenlenen törenle açıldı.

Hendek Lisesi Spor Salonu açıldı



Hendek Anadolu Lisesi’nin mevcut Spor Salonu, yapılan tadilat sonrası hizmete açıldı.

Spor Salonu önünde düzenlenen açılış törenine Kaymakam Orhan Burhan, Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Hüdaverdi Bahadır,  İlçe Milli Eğitim Müdürü Sabri Doğan, Okul Müdürü Hüseyin Akbulut, daire amirleri, siyasi parti temsilcileri ile öğretmenler katıldı.

Salonumuz 1965 yılında Hendek’imizin ilk spor salonu

Açılış konuşmasını Hendek Anadolu Lisesi Müdürü Hüseyin Akbulut yaptı. Akbulut konuşmasında “ Salonumuz 1965 yılında Hendek’imizin ilk spor salonu olarak faaliyete geçti. Birçok hocamızın ve sporcumuzun yetişmesine vesile olan bir salondur. Salonumuzun güzelleşmesi adına spor salonumuzu yeniledik. Bu güzelliğin yapılmasında destek veren başta Kaymakamımız ve Belediye Başkanımız olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. İnşallah bu salonda daha nice sporcular yetişecektir “ diyerek, hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Yıkmak en kolayı, yapmak en zor olanıdır

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu da konuşmasında “ Benim de spora başlamış ve yetişmiş olduğum bu spor salonunun aktif ve güzel olmasına çok mutlu oldum. Kendi okul yıllarım aklıma geldi. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Yıkmak en kolayı, yapmak en zor olanıdır, arkadaşlarımız bunu başardı. İnşallah güzel hizmetler ile okulumuz başarılarına devam eder. Yapılan çalışmalardan dolayı emeği geçen herkesi tebrik ediyorum “ diyerek, başarıların devamını diledi.   

Hendek, sporda oldukça başarılı

Kaymakam Orhan Burhan da, hayırlı olsun dileklerinde bulunarak “ Burada bulunan herkesin bu okul ile bir gönül bağı var. İnsanın okuduğu okulda güzellikler yapılması insanı mutlu ediyor. Belediye, vatandaş ve diğer kurumların işbirliği ile böyle yerlerin korunması ve aktif olarak hizmete girmesi çok önemli. Hendek sporda oldukça başarılı, iki adet spor salonu bize yetmiyor. Hendek Lisemizin salonundan da gerekli durumlarda faydalanılabilir. Emeği geçen herkesi tebrik ediyor, hayırlı olmasını diliyorum “ dedi.

Konuşmaların ardından, Hendek Anadolu Lisesi Spor Salonu’nun açılış kurdelesini, Kaymakam Orhan Burhan, Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu ve AK Parti Hendek İlçe Başkanı Hasan Serdar Baykal, hayırlı olsun dilekleri ile birlikte kesti.

Açılış sonrası, protokol ve misafirler salonu gezdi. Kaymakam Orhan Burhan ve Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, basketbol oynadı.  

 

Güncelleme Tarihi: 11 Haziran 2019, 14:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184