HENDEK ŞAMPİYON TEMİZCE’Yİ KARŞILADI

Kırkpınar Küçük Orta Büyük Boy Şampiyonu Temizce Davul’lar ile karşılandı.

HENDEK ŞAMPİYON TEMİZCE’Yİ KARŞILADI


656. Tarihi Kırkpınar Güreşlerinde Küçük Orta Büyük Boy’daŞampiyon olan Hendekli Güreşçi Metin Alpaslan Temizce’ye Belediye önünde karşılama töreni yapıldı.

Muammer Sencer caddesi üzerinde davul zurna ile karşılanan şampiyon Metin Alpaslan Temizce güreş severler ile birlikte Belediye önüne kadar yürüdü.

Hendek Belediyesi önünde gerçekleşen karşılama törenine Kaymakamı Orhan Burhan, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü,Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Şenay Sakal, Ak Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu,MHP Hendek İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu, Hendek MYO Müdürü Beytullah Eren, Eğitim Fakültesi Sekreteri Kadir Kocacık, Belediye Meclis Üyeleri, Ak Parti Hendek Kadın Kolları Başkanı Emine Tosun, İlçe Spor Müdürü Süleyman Akıcı, Spor kulübü başkanları, STK Başkanları ve Hendek’li Vatandaşlar karşıladı.

Törende sunuculuğu Eski Güreş İhtisas Kulübü Başkanı Harun Kaynak yaptı. Kaynak güreş ve spor ile ilgili bilgiler aktarmasının ardından sporda ki başarıya imza atanlar ve destek verenler ile birlikte Kırkpınar’da güreşleri canlı yayınlayarak Hendek’li vatandaşların izlemesine yardımcı olan Hendek’li radyo sunucusu Cemil Tekin’e teşekkür etti.

Belediye Başkanı İrfan Püsküllü yaptığı konuşmada “Hendek sporcu yatağıdır. İnşallah başpehlivanlarımızın sayısı artar ve başarılı bir şekilde kürsüye çıkmaları ile birlikte altın kemeri Hendek’e istiyoruz. Pehlivanlarımız bu yönde hazırlansınlar. Bizde Hendek Belediyesi olarak katkı sağlamaya devam edeceğiz. Tüm spor kulüplerimize bu katkı devam edecektir. Bu yıl futbolda süper ligde olan takımlarımıza ulaşım bedeli ile birlikte 12.500 tl olarak düşünüyoruz. Diğer takımlarımıza da 7.500 tl yardım edeceğiz. Biz gençlerimiz spor yapsın istiyoruz. Kötü alışkanlıklar peşinde koşmasın. Metin kardeşimiz 4 ay önce ameliyat oldu. Çok kısa sürede Kırkpınar’da şampiyon oldu. Bu bizleri umutlandırdı ve fazlasıyla sevindirdi. Tüm güreşçilerimizi Hendek’i temsil ettikleri için teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Kaymakam Orhan Burhan yaptığı konuşmada“ Hendek sporda birçok başarıya imza attı. Ben böyle sporda başarılı bir ilçede görev yapmaktan dolayı mutlu olduğumu ifade etmek istiyorum. Sporun bu başarıya gelmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Kırkpınar’da böyle bir başarının elde edilmesi ilçemiz açısından gurur vericidir. Kardeşimizin başarısıyla bütün ilçe olarak gururlanıyoruz. Allah daha çok başarıları ilçemize nasip etsin.

 

Hendek Belediyesi önünde yapılan törendeBelediye Başkanı İrfan Püsküllü pehlivanlara birer altın hediye etti.

Kırkpınar küçük orta büyük boy şampiyonu Metin Alpaslan Temizce’yeKaymakam Orhan Burhan, Belediye Başkanı İrfan Püsküllü’nün yanı sıra Belediye Meclis Üyeleri, Başpehlivanlar, İlçe spor müdürü, iş adamları ve spor camiasının sevilen isimleri birer altın hediye etti.

Hediyelerin takdim edilmesinin ardından şampiyon Metin Alpaslan Temizce tebrikleri kabul etti.

Tören Toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.






















Güncelleme Tarihi: 18 Temmuz 2017, 15:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184