HENDEK ŞAMPİYONLUKLARA DOYMUYOR

Gebze’de yapılan Minikler Türkiye Şampiyonası’nda Hendek Güreş Eğitim Merkezi sporcuları takım halinde Türkiye Şampiyonu oldu

HENDEK ŞAMPİYONLUKLARA DOYMUYOR


3- 5 Haziran tarihlerinde Gebze Atatürk Spor Salonu’nda yapılan, 14-15 yaş Minikler Grekeromen Türkiye Şampiyonası’nda, Hendek Belediyesi Güreş İhtisasa Kulübü sporcuları takım halinde Türkiye Şampiyonu oldu.

Çeşitli illerden 342 sporcunu katıldığı şampiyonaya Hendek Güreş İhtisas Kulübü’nden 42 kg da Mükremin Aktaş, 53 kg da Serhat Kırık birinci olurken, 66 kg da Enes Öztürk ikinci ve 32 kg da Berat Büyüktazim üçüncü oldu.



Hendek Güreş İhtisas Kulübü takım halinde de 49 puanla Türkiye Şampiyonu oldu.

Şampiyonada, Hendek İlçe ve Spor Müdürü Feyzullah Köstereli, Antrenörler Zafer Başer, Ebubekir Yılmaz ve Oğuz Birinci sporcuları yalnız bırakmadı.

Büyük Başarı

Antrenör Zafer Başer, sporcuların kıyasıya mücadele ettiklerini belirterek yoğun gayretle şampiyonaya hazırlandık. Sporcularımız büyük bir başarıya daha imza attı. Çeşitli illerden 342 sporcunun katıldığı şampiyonada takım halinde Türkiye Şampiyonu olarak yine ilçemize şampiyonluk kazandırdık. Sporcularımızı tebrik ediyorum dedi.



Yeni Şampiyonlar

İlçe Spor Müdürü Feyzullah Köstereli de antrenör ve sporcuları tebrik ederek sporcularımız, ilçemize yine bir gurur daha yaşattılar. Hendek şampiyonluklara alıştı, inşallah bundan sonra yine Avrupa ve Dünya Şampiyonlukları gelecek. Güreş İhtisas Merkezimizde yeni yeni şampiyonlar yetişmeye devam ediyor dedi.


Güncelleme Tarihi: 06 Haziran 2016, 15:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184